PR CUAET
-
Дякую.
-
Дякую!
-
Ні. На етапі BC PNP ніяких документів про попередній досвід роботи надавати не треба. Провінція перевіряє тільки документи від поточного канадського роботодавця. Далі вже будете підгружати на етапі ЕЕ
-
А ось мені цікаво, ви пишете про родичів в Канаді. Так може ж бути відмова, тому що ця людина може йти по іншій програмі (Reunification family, наприклад)
-
Подскажите, с какой частотой следует проверять свободные даты чтоб не нарваться на мягкий бан?
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якісь терміни у листа зі школи для дитини. Та чи пишуть тут характеристики?
-
Дякую. Вам зробили довіренність тільки на англійській чи зразу на двох мовах і укр. теж?
-
Добрий ранок. Скажіть будь ласка, чи буде Велииикою проблемою те, що довідка видана на теперішню фамілію ( дівочу до одруження не врахували🤕) ?
-
Де робили довіреність говорять на укр чи рос мові? Бо я не говорю англ. щоб позвонити до них. Чи треба попередній запис для оформлення довіренності?
-
На двох мовах
-
Де робили довіреність говорять на укр чи рос мові? Бо я не говорю англ. щоб позвонити до них. Чи треба попередній запис для оформлення довіренності?
-
Дякую
-
Так треба попередньо записуватися
-
Де робили довіреність говорять на укр чи рос мові? Бо я не говорю англ. щоб позвонити до них. Чи треба попередній запис для оформлення довіреності?
-
Потрібен дантист в Торонто.
-
Надайте посилання, будь ласка, бо я знайшла лише постанову, а це не закон
-
Підзаконні акти до закону про мобілізаціють
-
Так у 65 статті говориться, що захист України здійснюється згідно закону України, хто бачив закон про утворення ТЦК та резерв +?
-
Залежить від родича, ступеню родства. Як правило, це родичі першої лінії. Рідна тітка, наприклад, не підходить. Також за деякими сімейними програмами родич має Вас спонсорувати, і це не завжди можливе. Але як додатковий аргумент, доказ зв'язків із Канадою такі родичі підходять.
-
Підкажіть перелік документів для сімейного PR.
12 Jan 2024, 17:45
174698/430434
3 minutes ago