PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як зробити правильно. Чоловік основний заявник . Прийшло 4 листа портал 1 на всю сім’ю 24.05.2024. Треба в 7 денний термін надати інформацію. Але через сімейні обставини 2 депендента повинні вилитіти в Україну з 28.05 по 28.06 . Я правильно розумію , що потрібно надати відповідь після 28.05 і по 2 м депендентам вказати інфо про дату останнього перетину кордону 28.05 , вказати місце перебування і вказати очікувану дату повернення28.06.2024 Чи вплине це на остаточне рішення ? Чи просто затягне терміни?
-
доброго ранку, скажіть до якого місяця діє гуманітарна програма? будь ласка, дайте контакт гуманітарного адвоката для консультації🙏
-
Нам директор написала декілька абзаців характеристики
-
Дякую🙏
-
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, подавала нульову декларацію за 2023 рік. Чоловіку прийшла відповідь і виплата через 1.5 місяці, а мені ще ні. Відправила поштою 01.04.2024. Але прийшов лист , з приводу кліматичних, що вони не можуть нарахувати їх зараз, так як не отримали мою декларацію. Чи може вона бути загублена? Чи реально подзвонити до них і попросити перевірити інформацію?
-
Доброго дня. Отримала листа з проханням надати інформацію про батька дитини IMM 5604. Як відповідати якщо я одинока мати ? Витяг з РАГСУ я вже відправляла.
-
Ви робили еко і у вашої дитини немає біологічного батька (він невідомий)? Якщо так, то ймовірно ви могли б надати документи про процедуру запліднення (з перекладом). Якщо в дитини батько невідомий з інших (жахливих) причин, то поясніть все як є (якшо є звіт з поліції, додайте його з перекладом), усі обставини, як ця дитина з'явилася на світ, у окремому листі-поясненні, і знову прикладіть витяг, перекладений на англ або франц.