PR CUAET
-
Підскажіть, чи є в Оттаві центр щоб зробити апостиль ?
-
Добрий день шановна Група, Підкажіть будь ласка як замовити довідку про несудимість з Нідерландів??.. Буду вдячний за відповідь.
-
Типу, прям списку захворювань немає, але вони вже з результатів тестів роблять висновки, чи є ваша хвороба загрозою для канадського суспільства
-
Я вам писала у нас бабуся 85 років .
-
Пр получить, например)) Так как с той стороны вряд ли что-то улучшиться за 2 года
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html
-
Я без понятия какая это форма именно. Это не входит в требования программы, но у людей все равно дозапрос был на proof of funds. Кто-то предоставлял налоговые декларации, кто-то добавлял справки с выписки по счету. Поищите по чатику
-
сьогодні отримала номінацію по OINP Human Capital tech draw 🎉 лінк на трекер мого кейсу myimmitracker.com/en/ca/trackers/oinp-ontario-human-capital-priorities-stream-tracker/cases/case-116878
-
Доброго дня. А де я можу прочитати , з якими хворобами людина не зможе отримати ?PR
-
Спасибо! Есть тогда шанс дождаться перемен
-
все залежить від програми! десь можна парт тайм, де тільки фул тайм, то ж спочатку уточнюйте у людини.
-
Скиньте сюди як буде відомо пліз
-
Вибачте не розумію, але ж парт тайм не підходить, принаймні по провінційній програмі
-
Доброго дня! Така сама ж історія з 25 квітня. В Департаменті консульської служби України відповіли офіційно, що зараз паспорти виготовляються до 3х місяців БЕЗ урахування часу на доставку. Сумно(( Чекаємо.
-
Я подавала в грудні. По технічним причинам аплікація не пройшла. Потім в січні подавала через web form. Через пару тижнів прийшов temporary number. І все. Чекаю. Мабуть треба вже писать, запитувать про стан Справи
-
А вони завжди на фейсбуці викладають? Вже пів року ловимо і ніяк, от дали цю групу може нарешті вже якось буде 🫣🙏🏻
-
Так вибачте не вказала програму, це Альберта опортюніті потрібен фул тай а в мене бувають тижні менше 30 год ось і не знаю чи можливо з таким щось зробити
-
Ні звичайно)
-
Напевно то тим обробили, хто дчл замовляв. А ви вже обновилися в резерві плюс 😂?
-
Та не, Я думаю до этого статуса далеко ещё. . у нас офис рассмотрения Этобико, который шлёт карты через 3 месяца... Просто мониторю два сайта, и думаю есть ли в этом смысл...
12 Jan 2024, 17:45
174830/427446
2 minutes ago