PR CUAET
-
Доброго дня. А де я можу прочитати , з якими хворобами людина не зможе отримати ?PR
-
Спасибо! Есть тогда шанс дождаться перемен
-
все залежить від програми! десь можна парт тайм, де тільки фул тайм, то ж спочатку уточнюйте у людини.
-
Скиньте сюди як буде відомо пліз
-
Вибачте не розумію, але ж парт тайм не підходить, принаймні по провінційній програмі
-
Доброго дня! Така сама ж історія з 25 квітня. В Департаменті консульської служби України відповіли офіційно, що зараз паспорти виготовляються до 3х місяців БЕЗ урахування часу на доставку. Сумно(( Чекаємо.
-
Я подавала в грудні. По технічним причинам аплікація не пройшла. Потім в січні подавала через web form. Через пару тижнів прийшов temporary number. І все. Чекаю. Мабуть треба вже писать, запитувать про стан Справи
-
А вони завжди на фейсбуці викладають? Вже пів року ловимо і ніяк, от дали цю групу може нарешті вже якось буде 🫣🙏🏻
-
Так вибачте не вказала програму, це Альберта опортюніті потрібен фул тай а в мене бувають тижні менше 30 год ось і не знаю чи можливо з таким щось зробити
-
Ні звичайно)
-
Напевно то тим обробили, хто дчл замовляв. А ви вже обновилися в резерві плюс 😂?
-
Та не, Я думаю до этого статуса далеко ещё. . у нас офис рассмотрения Этобико, который шлёт карты через 3 месяца... Просто мониторю два сайта, и думаю есть ли в этом смысл...
-
Як підняти спікінг і райтінг з 8 до 9? Буду дуже вдячний за поради
-
На сайті IRCC є кризова вебформа
-
Если успеть)
-
А куди ви пишете запитуєте?
-
Дякую за відповідь 👍так , зараз дуже довго 😵💫
-
Изучая иммиграционные процессы Канады пришла к выводу, что главное успеть проскочить на федеральный уровень
-
А в Дії він у нього не відображається? Бо дипломи, отримані в 2003, є в Дії.
-
Деякі українські організації займаються відновленням дипломів
12 Jan 2024, 17:45
174838/433085
14 minutes ago