PR CUAET
-
А яка цiна в них?
-
Як подовжити SP 22 рік , видали в аеропорту школяр . Через IRCC account ? Свій , що туда під грузити треба свій ворк перміт ? Лік у кого можливо є ?
-
Мені відписало посольство що дип пошта прибула. У нас все ще не помінявся статус паспорта тому не зрозуміло готовий він до видачі чи ні.
-
З радістю, але нам мягко кажучи далеку вато й дорогувато щоб так їздити перевіряти. Тому чекатимемо на якусь конкретику.
-
На численні прохання, додав два нові типи консультацій до мого календаря (calendly.com/bosakimmigration). Тепер доступні такі послуги: Specific question - $100 - 30 min PR Strategy - $150 - 60 min Reviewing finished application - $250 - 60 min Urgent/After-Hour/Weekend Consultation - $300 - 60 min
-
Додзвонитись при тому в саме консульство схоже не можливо. Трубку перманентно ніхто не бере (я знаю що вони зайняті і справді працюють просто потрібна відповідь «так,паспорти прибули- ще не внесли в систему, чекайте коли зміниться статус або прижайте забрати»)
-
Ні, не зовсім. Proof of Funds це вимога до аутлендерів, мати певну чітко визначену суму на рахунку. Для нашої програми це не вимога, та і просять скоріше показати роботу як income source ніж гроші як settlement funds, але дехто показує гроші на рахунку.
-
Було менше 6 місяців кожен раз