PR CUAET
-
Дякую
-
Ну запрошуй)
-
Питання по TECH PATHWAY Скажіть будь ласка, я тут читала про випадок коли роботодавець відмовив/не надав job offer(через те що людина на той момент працює в компанії ) і завантажували замість того два рази job reference letter. Не можу знайти цей коментар тут. У кого так було відгукнутися. Чи зпрацювало це? Чи були якісь питання? Дозапити? Дякую.
-
Та віддадуть вони паспорт, в Європі всім дають, в Оттаві дають, в Торонто також, швидше за все Едмонтон виступає в ролі того самого «викладача» який відправить тебе на перездачу, бо йому погано живеться, а в решті решт скаже «давай заліковку»
-
Як не поможе це, то треба йти до суду. Спільний позов чи щось таке. Додавайтеся до мене в контакти, я утворю бесіду на цей рахунок @lansschneider
-
Чому?
-
Я не думаю что это поможет
-
яке місто ? Дякую
-
Татьяна/Тарас Кичма Татьяна Осауленко
-
Нам теж, але все одно він колись приїде і треба буде забирати
-
Добавив вас, плюс від себе додам, швидше за все в якісь державі 100% є поганий консул, на мою думку це створено для того, щоб «робити вигляд західним партнерам». Чим більше таких дій тим більше воно бігає в новинах і тд
-
Нам еще рано забирать) он до сих пор в обработке
-
Недели, которые меньше 30 часов не будут засчитаны
-
Ну так має бути звичайно. Але треба мати якийсь план дій. Додавайтеся у контакти, бо я не можу додати в бесіду, якщо не в списку контактів людина
-
Не знаю, не буду утверждать. Не хочу разводить срач тут, будет блок)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 🙏: Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні Що це за документ?
-
Подача була до 23.04, ще в березні був виготовлений, дчл оплачений і квитанція здана в Едмонтон. Але тамошні працівники багатьом напороли, просто не відправляли заяви в МЗС.
-
На днях писала людина , що отримала вже статус : прибув документ до консульства . Місто Оттава
-
До Оттави і Торонто
-
Не можу відповісти , ми подавали витяг з Дії.
12 Jan 2024, 17:45
174936/403754
2 minutes ago