PR CUAET
-
А скан з паспорта підійде де вказано місце прописки?
-
Привіт І мене теж добавте )) Або велика вдячність адміну, за створення нової гілки для таких "БезпасСпартанців" які будуть обговорювати подальші дії, і кумекати "а шо робити" На рахунок Європи, ситуація не сказав би що краща. Більшість подавали як я, через "бусікі" ДП-документ, подався ще в лютому, паспорта не отримав досі, інфи теж нульц...якось так Моя ситуація теперішня, маю паспорт з візою w, до 07.25 року. Що мав їхати з двома паспортами, і хоч мати шанс, і абілкою на харизму, попросити офіцера відкрити WP на 3 роки на новий - канула в нібитіє. Прилітаю 03.06 - а вот " а шо далі?" після року перебування і якщо не зможу забрати новий паспорт...той ще буде квест.
-
В тої дівчини була доставка DHL я їй писала. Ми будемо чекати коли опрацюють і поїдемо забирати. Подалися 29 березня.
-
Підскажіть, всі сторінки перекладених документів треба нотарізувати? Мені відправили просто переклади з додатковим листом (де зазначено хто переклав і що вони нотарізовані), але на самих перекладах нічого немає (ні печатки, ні підпису, ні надпису). Це так повинно бути?
-
Дочекайтеся коли статус оновиться, якшо ще не оновили, значить десь лежить в купі пошти, якщо поїдете зараз хіба дарма час витратите. Мій паспорт був доставлений DHL з Києва за 6 днів, а в консульстві лежав майже 2 тижні поки його опрацювали.
-
Я дозвонилася!!!!!!!! Сказали пошта прибула. Чекати зміни статусу на доставлено. Вони опрацьовують. Оттава 🌸
-
Добрый день! Только начала заниматься вопросом продления срока действия загранпаспортов для детей. Заканчиваются они через год. Какими должны быть мои действия сейчас? На сайте пишут,что подаваться можно за 2мес до окончания срока действия паспортов,но знаю,что многие делают это заранее.. Еще на сайте пишут,что предварительная запись не нужна,но тогда почему все ловят слоты?🧐 Кому несложно,поясните,пожалуйста,по теме моих вопросов😊
-
Може то значить не та до котрої я писала. Всі хто забирать паспорти для своїх чоловіків розуміють ступінь накалу. Оттава ❤️
-
А якщо переїзджаю з іншої провінції, у мене є пейстаб , але він минулого роботодавця, не буде сумнівно, що декілька він іншої провінції, і один від нового роботодавця?