Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 909.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1206566236T Offline
    t1206566236T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Ми прикріпляли paystubs .
    1 Reply Last reply
    0
  • t806773861T Offline
    t806773861T Offline
    Ириша
    wrote on last edited by
    Добрый день! Только начала заниматься вопросом продления срока действия загранпаспортов для детей. Заканчиваются они через год. Какими должны быть мои действия сейчас? На сайте пишут,что подаваться можно за 2мес до окончания срока действия паспортов,но знаю,что многие делают это заранее.. Еще на сайте пишут,что предварительная запись не нужна,но тогда почему все ловят слоты?🧐 Кому несложно,поясните,пожалуйста,по теме моих вопросов😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Може то значить не та до котрої я писала. Всі хто забирать паспорти для своїх чоловіків розуміють ступінь накалу. Оттава ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Главное, чтобы их продолжали продлевать, потому как тем кому одобряли в январе-марте, многим не продлевали. Вот апрель-май приходят одобрения и похоже продлевают всем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mike
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Ні в неї була дипломатична пошта . Я перепитала два рази
    1 Reply Last reply
    0
  • t674668152T Offline
    t674668152T Offline
    Валентина Вишневская
    wrote on last edited by
    А якщо переїзджаю з іншої провінції, у мене є пейстаб , але він минулого роботодавця, не буде сумнівно, що декілька він іншої провінції, і один від нового роботодавця?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    За 2 міс до закінчення терміну можна продовжити паспорт, запис не потрібно. Щоб оформити новий паспорт потрібно спіймати слот.
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Яка довідка вас цікавить ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи є в когось досвід подачі на ПР маючи родичів з громадянством?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка. Спитала в школі, щоб написали характеристику для дитини, а також попросила у вчителя написать листа від себе. Вона відповіла, що з радістю напише. І питає, "Я був би радий написати записку, та чи маєте якісь конкретні пункти, які ви хотіли б включити до листа?" Які пункти треба включити в цей лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • t784448996T Offline
    t784448996T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Можливо ви знаєте куди писати якщо в аккунті IRCC довго немає медогляду. Клініка прислали бумаги, що ще місяць назад передали наші результати в IRCC. Писати в crisis form чи може з ними є інший звʼязок?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Ну чоловіками там окреме питання. Не знаю як вони зараз подаються. Мій паспорт закінчується тоже скоро але я сильно не переживаю бо можу подовжити і пробувати ловити слот. В крайньому випадку поїду в Укр робити паспорт. З дітьми важко, не можу навіть уявити. Тут все завʼязано на паспорті. В Канаді хоч є можливість легалізуватися, в деяких країнах все життя на візах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Це на Ваш вибір - або продовжуєте або оформляєте новий. Особисто я роблю сину новий, нещодавно подали документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S
    wrote on last edited by
    Не можу вас додати - пише що тільки в контактах має бути людина, напишіть в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t888973040T Offline
    t888973040T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Добрий день. Хтось робив довідку про несудимість з Китаю.Цікавить місто Гуанчжоу, чи знайшли когось на кого можна довіреність написати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Мені треба дитині вже зі школи просять відновити данні вже 3 тижні і паспорт буде не дійсний і з ним все до купи : страховка , візітор . Це те за що я дуже переймаюсь , свій паспорт я можу ще чекати. Чоловіків теж шкода , в них ситуація теж не легка , особливо ті хто тут з родинами і треба працювати а оновити ворк перміт без паспорту не реально. Така вона доля іммігранта , все життя париться за документи . Але вже є досвід з дип поштою не звʼязуватись і може краще купити квиток кудись в менше навантаження консульство , наприклад десь в ЕС.
    1 Reply Last reply
    0
  • t806773861T Offline
    t806773861T Offline
    Ириша
    wrote on last edited by
    Дякую! Правильно ли я понимаю,что если детские загранпаспорта заканчиваются в июне 2025,то их нужно именно продолжить,а не оформлять новый?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    и нормально, вопросов ко мне не было
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Ви дивіться якщо рік до закінчення вже зараз треба ловити постійно . Ми ловили 6+ місяців і 4 на виготовлення . Якщо закінчиться паспорт то не буде візи в Канаду попасти не можливо буде . Все завʼязано , немає перміту , не можливо виготовити візу . WP зараз очікувати 94 дні , потім ще не відомо скільки очікувати на візу . В минулому році нам пощастило дуже швидко прийшло паспорт , поїхали на кордон продовжили WP і швидко дали візу ( ну мабуть 3 тижні ). Зараз не відомо чи можна на кордоні зробити перміти , ніхто не відгукнувся а ще це лотерея тому що куает все на звичайних умовах .
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags