PR CUAET
-
Добрый день! Только начала заниматься вопросом продления срока действия загранпаспортов для детей. Заканчиваются они через год. Какими должны быть мои действия сейчас? На сайте пишут,что подаваться можно за 2мес до окончания срока действия паспортов,но знаю,что многие делают это заранее.. Еще на сайте пишут,что предварительная запись не нужна,но тогда почему все ловят слоты?🧐 Кому несложно,поясните,пожалуйста,по теме моих вопросов😊
-
Може то значить не та до котрої я писала. Всі хто забирать паспорти для своїх чоловіків розуміють ступінь накалу. Оттава ❤️
-
А якщо переїзджаю з іншої провінції, у мене є пейстаб , але він минулого роботодавця, не буде сумнівно, що декілька він іншої провінції, і один від нового роботодавця?
-
Яка довідка вас цікавить ?
-
Підкажіть, будь ласка. Спитала в школі, щоб написали характеристику для дитини, а також попросила у вчителя написать листа від себе. Вона відповіла, що з радістю напише. І питає, "Я був би радий написати записку, та чи маєте якісь конкретні пункти, які ви хотіли б включити до листа?" Які пункти треба включити в цей лист?
-
Ну чоловіками там окреме питання. Не знаю як вони зараз подаються. Мій паспорт закінчується тоже скоро але я сильно не переживаю бо можу подовжити і пробувати ловити слот. В крайньому випадку поїду в Укр робити паспорт. З дітьми важко, не можу навіть уявити. Тут все завʼязано на паспорті. В Канаді хоч є можливість легалізуватися, в деяких країнах все життя на візах.
-
Мені треба дитині вже зі школи просять відновити данні вже 3 тижні і паспорт буде не дійсний і з ним все до купи : страховка , візітор . Це те за що я дуже переймаюсь , свій паспорт я можу ще чекати. Чоловіків теж шкода , в них ситуація теж не легка , особливо ті хто тут з родинами і треба працювати а оновити ворк перміт без паспорту не реально. Така вона доля іммігранта , все життя париться за документи . Але вже є досвід з дип поштою не звʼязуватись і може краще купити квиток кудись в менше навантаження консульство , наприклад десь в ЕС.
-
и нормально, вопросов ко мне не было
-
Ви дивіться якщо рік до закінчення вже зараз треба ловити постійно . Ми ловили 6+ місяців і 4 на виготовлення . Якщо закінчиться паспорт то не буде візи в Канаду попасти не можливо буде . Все завʼязано , немає перміту , не можливо виготовити візу . WP зараз очікувати 94 дні , потім ще не відомо скільки очікувати на візу . В минулому році нам пощастило дуже швидко прийшло паспорт , поїхали на кордон продовжили WP і швидко дали візу ( ну мабуть 3 тижні ). Зараз не відомо чи можна на кордоні зробити перміти , ніхто не відгукнувся а ще це лотерея тому що куает все на звичайних умовах .
-
я тоже переезжал из Онтарио. Я показал 2 пейстаба с работы в НьюФаундленде и 2 пейстаба из Онтарио.