PR CUAET
-
А якщо переїзджаю з іншої провінції, у мене є пейстаб , але він минулого роботодавця, не буде сумнівно, що декілька він іншої провінції, і один від нового роботодавця?
-
Яка довідка вас цікавить ?
-
Підкажіть, будь ласка. Спитала в школі, щоб написали характеристику для дитини, а також попросила у вчителя написать листа від себе. Вона відповіла, що з радістю напише. І питає, "Я був би радий написати записку, та чи маєте якісь конкретні пункти, які ви хотіли б включити до листа?" Які пункти треба включити в цей лист?
-
Ну чоловіками там окреме питання. Не знаю як вони зараз подаються. Мій паспорт закінчується тоже скоро але я сильно не переживаю бо можу подовжити і пробувати ловити слот. В крайньому випадку поїду в Укр робити паспорт. З дітьми важко, не можу навіть уявити. Тут все завʼязано на паспорті. В Канаді хоч є можливість легалізуватися, в деяких країнах все життя на візах.
-
Мені треба дитині вже зі школи просять відновити данні вже 3 тижні і паспорт буде не дійсний і з ним все до купи : страховка , візітор . Це те за що я дуже переймаюсь , свій паспорт я можу ще чекати. Чоловіків теж шкода , в них ситуація теж не легка , особливо ті хто тут з родинами і треба працювати а оновити ворк перміт без паспорту не реально. Така вона доля іммігранта , все життя париться за документи . Але вже є досвід з дип поштою не звʼязуватись і може краще купити квиток кудись в менше навантаження консульство , наприклад десь в ЕС.
-
и нормально, вопросов ко мне не было
-
Ви дивіться якщо рік до закінчення вже зараз треба ловити постійно . Ми ловили 6+ місяців і 4 на виготовлення . Якщо закінчиться паспорт то не буде візи в Канаду попасти не можливо буде . Все завʼязано , немає перміту , не можливо виготовити візу . WP зараз очікувати 94 дні , потім ще не відомо скільки очікувати на візу . В минулому році нам пощастило дуже швидко прийшло паспорт , поїхали на кордон продовжили WP і швидко дали візу ( ну мабуть 3 тижні ). Зараз не відомо чи можна на кордоні зробити перміти , ніхто не відгукнувся а ще це лотерея тому що куает все на звичайних умовах .
-
я тоже переезжал из Онтарио. Я показал 2 пейстаба с работы в НьюФаундленде и 2 пейстаба из Онтарио.
-
Якщо зловите слот - то краще зробити новий Хоча б через те, що продовжений паспорт не продовжують. Це я до того, що якщо через кілька років знову виникне проблема із закінченням паспорта, то діючий паспорт вам зможуть продовжити. А той, який вже був продовжений - ні. Та й деякі країни (коли ви туди подорожуєте) не дуже полюбляють туристів з подовженими паспортами. Вірніше, міграційний/паспортний контроль в аеропортах деяких країн