PR CUAET
-
Ну чоловіками там окреме питання. Не знаю як вони зараз подаються. Мій паспорт закінчується тоже скоро але я сильно не переживаю бо можу подовжити і пробувати ловити слот. В крайньому випадку поїду в Укр робити паспорт. З дітьми важко, не можу навіть уявити. Тут все завʼязано на паспорті. В Канаді хоч є можливість легалізуватися, в деяких країнах все життя на візах.
-
Мені треба дитині вже зі школи просять відновити данні вже 3 тижні і паспорт буде не дійсний і з ним все до купи : страховка , візітор . Це те за що я дуже переймаюсь , свій паспорт я можу ще чекати. Чоловіків теж шкода , в них ситуація теж не легка , особливо ті хто тут з родинами і треба працювати а оновити ворк перміт без паспорту не реально. Така вона доля іммігранта , все життя париться за документи . Але вже є досвід з дип поштою не звʼязуватись і може краще купити квиток кудись в менше навантаження консульство , наприклад десь в ЕС.
-
и нормально, вопросов ко мне не было
-
Ви дивіться якщо рік до закінчення вже зараз треба ловити постійно . Ми ловили 6+ місяців і 4 на виготовлення . Якщо закінчиться паспорт то не буде візи в Канаду попасти не можливо буде . Все завʼязано , немає перміту , не можливо виготовити візу . WP зараз очікувати 94 дні , потім ще не відомо скільки очікувати на візу . В минулому році нам пощастило дуже швидко прийшло паспорт , поїхали на кордон продовжили WP і швидко дали візу ( ну мабуть 3 тижні ). Зараз не відомо чи можна на кордоні зробити перміти , ніхто не відгукнувся а ще це лотерея тому що куает все на звичайних умовах .
-
я тоже переезжал из Онтарио. Я показал 2 пейстаба с работы в НьюФаундленде и 2 пейстаба из Онтарио.
-
Якщо зловите слот - то краще зробити новий Хоча б через те, що продовжений паспорт не продовжують. Це я до того, що якщо через кілька років знову виникне проблема із закінченням паспорта, то діючий паспорт вам зможуть продовжити. А той, який вже був продовжений - ні. Та й деякі країни (коли ви туди подорожуєте) не дуже полюбляють туристів з подовженими паспортами. Вірніше, міграційний/паспортний контроль в аеропортах деяких країн
-
Спасибо!👍🏼
-
Від 10 днів до 3 місяців.
-
Кстати, я пару дней назад говорил с иммиграционным офицером НьюФаундленда и он мне сказал, что 4 пейстаба надо для того, что бы проверить часы и зарплату. Типа если 40 часов 20 кад/час, то 40 часов 20 кад/час в каждом пейстабе. Ещё я уточнил по требованию по зарплате. А то я уже лично знаю 2 людей с зарплатой ниже среднего по профессии и всё равно их номинировали. Офицеры смотрят что б не было ниже минимальной ПО ПРОФЕССИИ, не минималка по провинции.
-
Дякую, а скажіть, треба було показати контракт з минулої роботи в Онтаріо( чи ще якісь документи звідти) ?
-
Я зараз роблю через Chinapoliceclearance.com, мені їх порадили канадські консультанти, знайомі моїх знайомих 😁 Поки що результату нема: обіцяли все зробити з моїми документами (у мене лише паспорт зберігся), я вже сплатила 400 доларів передплати - і вони тільки зараз почали питати, чи є в мене такі документи чи такі. Якщо нікого не знайдете, напишіть мені ближче до кінця тижня - може, у мене щось зрушиться з місця.