PR CUAET
-
Дякую, а скажіть, треба було показати контракт з минулої роботи в Онтаріо( чи ще якісь документи звідти) ?
-
Я зараз роблю через Chinapoliceclearance.com, мені їх порадили канадські консультанти, знайомі моїх знайомих 😁 Поки що результату нема: обіцяли все зробити з моїми документами (у мене лише паспорт зберігся), я вже сплатила 400 доларів передплати - і вони тільки зараз почали питати, чи є в мене такі документи чи такі. Якщо нікого не знайдете, напишіть мені ближче до кінця тижня - може, у мене щось зрушиться з місця.
-
А ви отримували цю пропозицію роботу за телефоном? Якщо у вас навіть є імейл в якому вам дали офер, ви можете зробити гарний скріншот і це має підійти. Взагалі, роботодавець зобов‘язаний дати формальний офер у вигляді докумету чи імейлу. Просто зазвичай лінуються і їм доводиться це робити для імігрантів
-
-представится, указать как долго знает ребенка -указать в каком классе учится, какие предметы учит с этим учителем (если учитель предметный) -описать уровень интеграции и адаптации ребенка - описать положительно информацию о ребенке (успехи в учебе, общение и помощь одноклассникам, креативность и т.д)
-
Він є в сертифікаті громадянина. Над прізвищем
-
Доброго дня Нова* гілка для обговорення виключень з правила 12 створена не буде. Це питання вже підіймалося раніше Дякуємо за розуміння
-
Я перепрошую, як і де реєструватися?
-
Так что пейстабы с предыдущей работы не нужны по этой логике. У меня никаких документов с предыдущей работы/провинции не запросили. Кроме Т4
-
я вот на такой сходке был. Вроде 24 была