PR CUAET
-
Дякую за пораду. У мене до Вас питання. А що страховки не буде без CUAET?
-
3 тижні, але то було в середині вересня
-
Да у меня тоже,я вот думаю как они это в голове трансформируют?)
-
Липень дуже далеко. Виготовляйте паспорт, замовляйте доставку кур'єром. Замовляйте новий візитор (він буде на основі Вашо ворк перміта). Все Ви зробите і часу достатньо.
-
Их монастырь их правила😂
-
)))
-
Так відповідь у Ват тут в тексті.
-
Вы эту ветку хотя бы пролистайте, и найдете ответы на многие свои вопросы. Здесь в ГП все очень индивидуально.
-
Если дислексия или другое нарушение, которое делает невозможным изучение языка, то это один из факторов
-
ну тоді дайте свою відповідь на запитання дівчини. Що вона може гарантовано отримати візіторрекодс по звичайному загальному процесу на дитину після 31.03.2024 під воркперміт батьків і цей візіторрекодс буде мати ті ж плюшки, що і по CUAET , наприклад, медічна страховка теж буде. Мені не треба відповідати - я не запитую.
-
Язык нет.
-
Да, то же самое
-
Аналогично)) французский ещё не выучила, английский уже исчезает))
-
Здравствуйте подскажите если я с констракшена хочу перейти на СТО как это отразится при подаче на PR?
-
Под программу подходят те, кто имеет плотную связь с Канадой, но не может пройти ни по какой другой программе в силу не выполнения одного или нескольких критериев - медицина, язык, судимость
-
Відправила паспорт дитини на вклейку нової візи у Канаді. Скільки чекати +/- на повернення паспорта? Паспорт їм туди привезли за 2 дні, а ось додому не повернули. Мене взагалі ця система кидання документів у поштову скриньку не дуже приваблює..Ось думаю, чи вже час дзвонити й питати де паспорт, або це якийсь тривалий процес й можна не панікувати? Ми к Монреалі живемо.