PR CUAET
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, завтра будут открыты слоты в Оттаве?
-
Сегодня получил AOR. Подача 23.11
-
Віддали без проблем але це було пару тижнів до закону
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, если я не главный аппликат (главным будет мой муж), то подойдет ли справка из дии с обычным переводом? Заказывала я себе справку из Эдмонтона в конце января… уже и не надеюсь, что прийдет… и вот думаю, взять может просто из дии и перевести. У мужа справка правильная, из консульства.
-
В такому випадку у вас два шляхи: подача на ПР, як outlander і очікування позитивного рішення і імміграційної візи. Або подача на Work Permit - для цього треба мати або чоловіка з ворк пермітом, або роботодавця, що особисто вас запрошує працювати як іноземного спеціаліста, або закінчити навчання в державному університеті Канади
-
А що ті штрафи? Хіба що майно є. Яке можна встигнути переформити і затягнути через юриста відмінити виконавче провадження.
-
А як показує практика паритись ні тцк ні прокуратура не люблять. Шукають більш доступну жертву
-
Всем привет! Кто подавался в январе по OINP Foreign worker stream, как у вас дела? Я сегодня получил номинацию! За три дня до минимального срока рассмотрения (120 дней).
-
Ні, не зовсім. Вони мають довести що вона була доставлена за адресою або була відмова. І просто дати папірець як з укрпоштою не проканає. Тут треба подовбатись і отримати доки від канада пост і це перекласти. Без того суд на кримінальну справу не піде