PR CUAET
-
Не зовсім. Після зняття військового стану не може. Пс зрозуміло що юрист грошей коштує. Але якщо майно має ціну то воно того варте
-
Підскажіть будь ласка де можна поставити у Канаді апостиль на завіреній копії закордонного паспорту? Для отримання довідки про несудимість з Європи.
-
Ми подались 20 січня і вже більше ніж 120 днів і нема результату
-
Доброго дня! Сьогодні отримала запит на біометрию. Подача 23 листопада
-
Зачем им канадский адрес, если есть электронный, об изменении которого вы должны оповестить их в течении суток. Электронные повестки не отправляют ПОКА
-
Сьогодні отримали ready for visa for dependent in Ukraine. Маю декілька питань. 1. В листі сказано відправити 2 фотографії депендента та кожного члена сім'ї який вас супроводжує разом паспортом. Якщо я та донька в Канаді, чи потрібно відсилати наші фотографії? 2. Сплатити збір за право на постійне проживання RPRF для вас та дружини та надати квитанції. Чи потрібно сплачувати за цю візу, чи це включено вже в послуги які ми оплатили спочатку при подачі ПР, і якщо так, чи за всіх членів сім'ї? 3. Зріст та колір очей основного заявника та всіх супроводжуючих утриманців. Я вже відповідала на ці питання для всіх членів сім'ї у відповідь на портал 1. Чи потрібно дублювання цього листа, і якщо так, то просто роздрукувати і вкласти з паспортом? Інструкції що надіслали на 12 листів я перечитала багато разів але все одно ці питання не вирішено. Будь ласка поділіться інфо хто проходив лендінгу депендента 🙏
-
У разі зміни email військовозобовʼязані за кордоном, зареєстровані в е-кабінеті, зобовʼязані внести зміни в облікові дані, — Судово-юридична газета Зазначається, що адреса електронної пошти не може бути змінена частіше, ніж раз на сім діб. У разі зміни адреси електронної пошти особа протягом доби з моменту такої зміни зобов’язана уточнити облікові дані. Підписатися на OKO I Надіслати контент