PR CUAET
-
Привіт, чи є хтось тут хто володіє одночасно нідерландською та англійською на рівні B2 або вище в Калгарі? Шукаю таку осіб для співпраці. Якщо так то напишіть в пп будь ласка, бо чати не відслідковую, дякую!
-
Viacheslav , Natalia Вітаю, добавляйте свої апллікації До myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Дивно, мій брат 18.11 подав , але йому ще не прийшов запит на біометрію , після того як запросили заплатити і заплатили
-
У меня написали неверный размер
-
@OstapBosak
-
Доброго дня. Можливо хтось подавав на виготовлення дитячих паспортів в Едмонтоні в кінці квітня, є якась інформація і зміни в статусі, бо у нас ніяких змін вже місяць і не розумію чи це ок чи що сталось.
-
А это не считается job offer? Еще не разбиралась в вопросе ,буду благодарна за подсказку
-
Доброго дня. Підкажіть, хто знає, чи довідки про несудимість потрібні на всіх дорослих заявників, чи тільки на основного? Дякую
-
Як довго займає зробити довідку із Франції? Дякую
-
А запит на біометрію?
-
Сподіваюсь, але нерви потріпають. Люди, які брали консультації у юристів, казали що простіше буде відкараскатися від бумажноі повістки чим електронної. Принаймі до початку липня буде більш ясна картина, сподіваюсь
-
Кілька раз вже писали, що можна отримати тимчасовий проїздний.
-
Я самостійно читав, що для отримання громадянства паспорт український не є обовʼязковим документом, що мене звісно трохи здивувало. Якщо це так то по суті два роки можна їздити лише туди (не знаю куди), куди можна по канадському pr card
-
От з 4 березня чекали, сьогодні одну фотку забракували
-
почекати ще два три роки до отримання канадського громадянства
-
Доречі, цікаве питання @OstapBosak
-
Читав вище, що головне отримати PR до того, як закінчиться укр паспорт. А з PR його не потрібно? А куди візи ставити?
-
Сегодня получили invite to apply to sponsor your parents and grandparent (Sponsorship Program). Ждали 7 лет этого приглашения, и вот теперь пришло когда уже не надо. Хотя с таким медленным темпом рассмотрения Family Reunification Program уже незнаю даже как лучше… Скорее всего будем держать теперь эту опцию to sponsor как запасной вариант если вдруг с этой программой не выйдет
-
моя заявка была подана 30 января, photo reject был 21 марта. в тот же день я подгрузила другую. все еще in review причина: слишком светлая ( я сделала скан напечатанного фото)
-
Але лише з pr, темпорарі резиденти не можуть його отримати, вірно?
12 Jan 2024, 17:45
175201/466926
about a minute ago