PR CUAET
-
А запит на біометрію?
-
Сподіваюсь, але нерви потріпають. Люди, які брали консультації у юристів, казали що простіше буде відкараскатися від бумажноі повістки чим електронної. Принаймі до початку липня буде більш ясна картина, сподіваюсь
-
Кілька раз вже писали, що можна отримати тимчасовий проїздний.
-
Я самостійно читав, що для отримання громадянства паспорт український не є обовʼязковим документом, що мене звісно трохи здивувало. Якщо це так то по суті два роки можна їздити лише туди (не знаю куди), куди можна по канадському pr card
-
От з 4 березня чекали, сьогодні одну фотку забракували
-
почекати ще два три роки до отримання канадського громадянства
-
Доречі, цікаве питання @OstapBosak
-
Читав вище, що головне отримати PR до того, як закінчиться укр паспорт. А з PR його не потрібно? А куди візи ставити?
-
Сегодня получили invite to apply to sponsor your parents and grandparent (Sponsorship Program). Ждали 7 лет этого приглашения, и вот теперь пришло когда уже не надо. Хотя с таким медленным темпом рассмотрения Family Reunification Program уже незнаю даже как лучше… Скорее всего будем держать теперь эту опцию to sponsor как запасной вариант если вдруг с этой программой не выйдет
-
моя заявка была подана 30 января, photo reject был 21 марта. в тот же день я подгрузила другую. все еще in review причина: слишком светлая ( я сделала скан напечатанного фото)
-
Але лише з pr, темпорарі резиденти не можуть його отримати, вірно?
-
Лучше два слота, иногда они берут по одному слоту на два паспорта (но это в виде исключения) , все же просят два слота.
-
Большое спасибо всем за подробное объяснение по моим вопросам в оформлении загранпаспортов для детей❤️ Если можно,еще вопрос🙌🏻 два разных слота необходимо поймать или достаточно одного?(загранпаспорта нужны для двух детей)
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно робити запис на отримання виготовленого паспорту? Чи в живій церзі забирати? Цікавить Торонто
-
О, поздравляю!! Пошло дело) Спасибо, что отписались! Вы какого числа подались? Я все жду.. статус DIP.. подалась 1 февраля
-
У тому числі так
-
Тобто робота з LMIA?
-
На загальних умовах
-
Вітаю) Підскажіть хто в темі, чи Świadectwo pracy потрібно перекладати ті всі 5 листів для PNP, чи польський роботодавець міг би на одному написати все?))) дякую!)
-
Чи можна буде продовжити свій ворк перміт по цій програмі?
12 Jan 2024, 17:45
175210/467925
6 minutes ago