PR CUAET
-
Ви мабуть right of permanent residence fee ($515) теж не платили одразу?
-
Щодо витягу з Дії з сертифікованим перекладом - у більшості нормально приймають. Але іноді бувають запити на довідку з консульства або ж з МВС з України. Багато юридичних фірм та бюро перекладів з України пропонують довідку з апостилем (який також включає гербову печатку МВС і підпис офіцера МВС) + нотаріальний переклад. Такі довідки IRCC приймає на рівні з консульськими (бо вони рівнозначні)
-
Люди, у кого-то так было, при обновлении данных на MSP детей возникает такая хрень. Уже 7 раз перезаполняла с разных браузеров 🤪 не знаю, что не так. Уже и пробовала вариант, не обновить, а добавить детей. А там всего три вприанта. Добавить, удалить и одновить
-
Через ту, яку хочете. Учасники чату оцінюють через різні організації, найпопулярнішою серед нас, українців, мабуть, є саме WES. Але ви можете обрати й іншу зі списку: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessed/how.html
-
Подскажите пожалуйста что делать если указал немного не корректную информацию когда заполнял анкету на КУАЕТ о трудоустройстве, именно от и до какого времени работал в той или иной компании, как это исправить правильно? Я просто думаю что могут возникнуть вопросы при подаче на ЕЕ, на которые уже потом будет поздно отвечать
-
😒 моя мама ждёт с 2 марта … ничего…
-
Ні, його не вимагали платити одразу. Чи повертають - не знаю. Коли запрос прийде - не знаю. І не взнаю) бо заплатив все одразу. Знав, що буде тяганина з термінами, тому не хотів додавати ще кілька місяців на додаткове листування із IRCC.