PR CUAET
-
Відправила паспорт дитини на вклейку нової візи у Канаді. Скільки чекати +/- на повернення паспорта? Паспорт їм туди привезли за 2 дні, а ось додому не повернули. Мене взагалі ця система кидання документів у поштову скриньку не дуже приваблює..Ось думаю, чи вже час дзвонити й питати де паспорт, або це якийсь тривалий процес й можна не панікувати? Ми к Монреалі живемо.
-
Аналогично. До францэ говорил вполне прилично. Сейчас два слова связать сложно. Французский лезет в голову😂
-
В мене французька вибила з голови англійську,я не знаю коли то втрясеться
-
В кого немає доступу в дію - такий самий витяг можна отримати через сайт МВС: http://vytiah.mvs.gov.ua/
-
Ми відправляли без витягу з дії у вересні, сьогодні прийшла довідка) більше ніж 2 місяця чекали
-
В запитанні немає такого.
-
Dear officer, unfortunately I don’t have my birth certificate. Since I had to leave so suddenly, I wasn’t able to bring all my documents with me. Alternatively, I am providing another proof of identity document and I hope you will find this acceptable. Please find my Ukrainian National ID and translation.
-
Підскажіть, де Ви бачили інформацію що не можна буде дитині отримати візітор? Якщо є діючий ворк перміт у батьків, дитина отримає легальний статус.
-
У меня не было моего свидетельства о рождении в наличии, написали объяснительную. PR получили.