PR CUAET
-
Ничего у них с этим не выйдет. Если человека нет там он не могут и совершить преступление, а все остальное это пустой блеф.
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка,як записатися в посольство,якщо паспорт не біометричний і його немає в додатку дія?
-
Тоже интересно, тоже оставлял конверт
-
Я коли отримаю відповідь від виконавчої тобі і буду знати що і як буде працювати , а зараз це догадки ..
-
Не знаю. Пока решили не подаваться, там до августа есть время. Срок рассмотрения 20 мес.и полное спонсорство на 20 лет...- вроде программа для украинцев кажется более привлекательной.
-
Всім привіт, скажіть будь ласка чи видають на разі в Оттаві паспорти чоловікам 18-60 котрі подавались до закону? Буду вдячна за відповідь!
-
Тільки сьогодні перевіряла, подача 30 квітня і така сама ситуація.(
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка комбінацію цифр, щоб зв’язатися з комісаром для уточнення інформації по ПР. Дякую 🤩
-
Всім привіт, скажіть будь ласка чи видають на разі в Оттаві паспорти чоловікам 18-60 котрі подавались до закону? Буду вдячна за відповідь!
-
Да, мы тоже придерживаемся такого же мнения. Хотелось бы конечно надеятся что до августа будет какое-то прояснение с нашими настоящими кейсами🤞🏻
-
Всім доброго вечора, хто знає чи можна проходити курси, якщо є WP з дописом в conditions: “UNLESS AUTHORIZED, PROHIBITED FROM ATTENDING ANY EDUCATIONAL INSTITUTION, OR TAKING ANY ACADEMIC, PROFESSIONAL OR VOCATIONAL TRAINING COURSE.”
-
Якщо сказали що можна особисто забрати то треба вже вилітати !!! Це ж паспорт
-
Подскажите пожалуйста для это программы. Если я хочу с ПР и хочу подавать документы на маму. Какие мне нужно переводить документы: и мой и ее свидетельство о рождении, паспорт внутренний украинский мамин мне нужно весь переводить и вообще нужен ли он? Диплом об окончании универа нужно и пластик переводить и додаток?
-
ребята чем чревато если зарегестрироваться в этом резерве?
-
в вашому work/study permit
-
так. все вірно
-
Де можна побачити UCI?
-
Что внутренний паспорт не переводим вообще😀 и дипломы тоже😳
-
Якщо це курс офіційний від коледжу/університету коли вам дають кредити за це-тоді не можна. Якщо це просто курс від якоїсь типу онлайн школи/організації: айті, бух облік, тоді можна. Я так ходила на б/о на безкоштовні курси.
-
українського паспорту не потрібно, дипломів не потрібно
12 Jan 2024, 17:45
175326/452839
about an hour ago