PR CUAET
-
Не питала, вона в той час сварилася, через те що по телефону сказали одне, а по факту друге, завтра третє. Причому одна співробітниця була не проти віддати мій паспорт( я так зрозумів вони віддавали до недавніх пір , а пані консул сказала, що в них міняється все кожного дня і сьогодні вони вже не можуть віддати принаймні без присутності. Якщо ви проживаєте в Оттаві, то вам нічого не вартує спробувати прийти і отримати документ.
-
3. Надіслала такий же лист як на портал 1 в конверті з документами і паспортом. Всюди зробила щоб було видно номер аплікації
-
2. Якщо ви оплатили rfpr одразу то вже нічого, крім послуг vac center не потрібно оплачувати
-
Дякую 🤩 знайшла 😽
-
1. Фізично ви відпраляєте фото тільки для депенданта, що в Україні і якому буде вклеювктися віза
-
Дивіться уважно у Вашому Work Permit у верхньому правому боці.
-
‼️ Увага! Відкриття слотів на консульський прийом. У вівторок, 28 травня, в проміжку з 18.00 до 18.30 год. за часом Едмонтона будуть відкриті слоти на першу половину липня 2024 р.
-
Так. Ви повинні будете обрати варіант подачі по non express entry PNP. В номінації так написано, так як є провінційні програми, які ідуть через експрес ентрі (н-д Accelerated Tech Pathway). І там , певно, має бути примітка, що не підходить для подачі по NON express entry). Тому ви не можете використати цю номінацію для подачі шляхом експрес ентрі. Сподіваюсь,зрозуміло пояснила)
-
Таке навіть у дитини 12 років. 25.04 була подача в Торонто
-
Підкажіть , будь ласка, чи потрібно у розділі Подорожі вказувати подорожі до Канади чи Украіни, особливо щодо транзитних країн під час цих перельотів?Не можу зрозуміти 🥺
-
Мы с женой так сделали /з «Дії»/ и подались на PR. Пока ждём…
-
Добрий вечір, в анкеті є питання, де треба вказати близьких родичів,що живуть в Канаді. Якщо людина виїхала до іншої країни,але має дійсні документи канадські, як правильно заповнити? Тобто поштова адреса канадська,а фізично людина в іншій країні, це значить, що формально вона проживає тут, чи поза межами? Дякую
-
Ще маю питання🙂 Чи хтось подавав форму без додавання військового квитка? Думаю можливо взагалі не робити переклад, якщо не запитують