PR CUAET
-
Друзі, хто вже отримав візу підкажіть будь ласка - при подачі на візу для дітей до 14 років- чи потрібен переклад свідоцтв про народження на співбесіду?
-
Кто подскажет как прикрепить/добавить оплату биометрии в анкету? Получил письмо от IRCC про необходимость оплаты и отправки им чека, однако в самой анкете нет этого запроса и я не могу (нет такой опции) его туда добавить - это что только через кризисную форму писать?
-
подавалась 20 березня, 25 травня прийшов результат
-
У ВР реєструють законопроєкт про продовження терміну оновлення даних для військовозобовʼязаних до 150 днів Система ТЦК виявилась не готовою прийняти ту кількість громадян, які пішли оновлювати дані. Так як після оновлення даних в застосунку "Резерв+" і інформації про розшук, все одно потрібно йти до ТЦК. Це свідчить про те, що застосунок розроблявся дуже швидко й стислі
-
Хочу поблагодарить @Margo2145 за помощь с документами! Заказывала у неё справку о несудимости. Всё прошло успешно и быстро! Отличная работа! Спасибо.
-
Дуже дякуємо 👌
-
Написали вам
-
Дякую за детальні відповіді
-
Доброго дня. Вибачаюсь що не зовсім по темі, але таке питання : на скільки велика вірогідність проблем якщо людина заїхала зимою все зробила і хоче повернутись у вересні ? На скількі взагалі можна виїжати коли оформили ворк перміт щоб не було проблем при поверненні до року часу ?
-
Один единственный вопрос, который имеет значение. Какая квота и насколько выбрана?
-
У нас не спрашивали, хотя у нас перевод был. В перечне документов написано иметь оригиналы свидетельств. Не спрашивали ни оригиналы, ни перевод. Но нужно обязательно иметь WP, а для детей SP или VR, как подтверждение статуса в Канаде, хотя в списке этого нет.
-
Не знаю, де ви живите, але ми робили в Монреалі в Jean coutu (аптека).
-
Жодного листа не збирала
-
За адмін правопорушення неможливо попасти в міжнародний розшук. А не оновлення даних або не явка по повістці для оновлення даних або проходження ВЛК це адміністративне правопорушення. Кримінальна відповідальність настає в тому випадку якщо ви пройшли ВЛК і вас визнали придатним до служби і ви не зʼявлялися вже по Бойовій повістці, тобто щоб була кримінальна відповідальність вам як мінімум треба бути в Україні