PR CUAET
-
У нас не спрашивали, хотя у нас перевод был. В перечне документов написано иметь оригиналы свидетельств. Не спрашивали ни оригиналы, ни перевод. Но нужно обязательно иметь WP, а для детей SP или VR, как подтверждение статуса в Канаде, хотя в списке этого нет.
-
Не знаю, де ви живите, але ми робили в Монреалі в Jean coutu (аптека).
-
Жодного листа не збирала
-
За адмін правопорушення неможливо попасти в міжнародний розшук. А не оновлення даних або не явка по повістці для оновлення даних або проходження ВЛК це адміністративне правопорушення. Кримінальна відповідальність настає в тому випадку якщо ви пройшли ВЛК і вас визнали придатним до служби і ви не зʼявлялися вже по Бойовій повістці, тобто щоб була кримінальна відповідальність вам як мінімум треба бути в Україні
-
Вначале я проверяла десятки раз в день, потом надоело, стала раз в день в 7:00 по Торонто. Сейчас раз через раз, разуверилась найти таким образом(( Никаких банов своей странички не наблюдала
-
Спасибо, я так и думал
-
Доброго дня. Чи була в кого така ситуація? І що це може означати ? В березні 2024 року я приїздила до Канади по звичайній туристичній мультивізі. Хотіла отримати в аеропорту WP, але мені відмовили, і запропонували подаватися на WP онлайн на загальних умовах. 15 березня я подала документи по цій програмі (Oct 24th.family...) , і повернулась в Україну. На отримання WP онлайн не подавалась. В травні мені прийшов лист-нагадування на ел.пошту, що мені потрібно пройти медицину до 30 червня 2024року згідно умов вказаних в нібито "отриманих мною" при в'їзді паперових документах Visitor Records або WP. На Cuaet я не подавалась, ніде по цій програмі зареєстрована не була.
-
У подруги між біометрією і медициною 8 міс
-
Ну так недарма кажуть що програма довга, того треба очікувати, коли подаєш