PR CUAET
-
консульство не вказує ваше дівоче прізвище в довідці. в Дії чи на сайті МВС можна згенерувати довідку з двома прізвищами, але консульство все одно зробить переклад і вкаже тільки ваше теперішнє прізвище (згідно паспорту)
-
Поздравляю! Справки о несудимости уже получили?
-
Привіт. Якщо комусь потрібно завірити копії диплома - ви можете написати на електронну пошту Посольства України в Оттаві. Залиште свій телефон в листі і вам передзвонять, назначать рандеву. Вкажіть, що ви в провінції Квебек. Я написала і в той же день мені подзвонили.
-
Там написано що ВП експайриться 2027/05/08, з умовою що його видали на 3 роки, це 2024/05/08, явно ваш кейс сюди трошки не лізе
-
Чекайте на портали)
-
Таке питання, чи хтось тут подавав на F1 візу з Канади? Чи треба доводити привʼязку до Канади в такому випадку? Навчання закінчиться коли статус в Канаді закінчиться
-
Консул запитувала про військові документи, чоловік їх не брав з собою, Але консул віддала паспорт
-
Та може в нього взагалі вже громадянство, питання то було не про це
-
Друзі!!! Це воно??? Що це? Що далі?
-
Надеюсь, подача на пиар будет попроще, чем на номинацию 😊
-
У нас та сама ситуація. Що ви вирішили робити. Бо ми досі не знаємо чи обидві програми подавати чи вже чекати сімейну.
-
OMG я плачу 🥲🥲🥲🥲🥲
-
Питання на засипку 😃 роботодавець розмістив вакансію на джоб банк для ЛМІА. Те що я обвела в кружечок це NOC під яким розмістили вакансію?? Чи то не важливо?? Бо це не мій NOC 😬
-
Если на то пошло, то человек спросил что означает этот пункт в ворк пермите. В соседней ветке, например, девушка задала точно такой же вопрос без объяснения когда именно ею был получен ворк пермит. Здесь я ответила в общем. У человека может быть ещё один ворк пермит, полученный ранее, но он будет думать, что ему в любом случае нужен для учёбы стади пермит.
-
Зрозуміла, дякую
-
Ну.. на фед этапе теперь нужна биометрия снова, фото, медицина (неизвестно, засчитают старую или нет), поэтому, проще не будет. Но с номинацией какая-то минимальная уверенность хотя бы есть.
-
Резерв поки що не формує цей документ. Його обіцяють лише через два тижні
-
Вони продовжать термін дії медогляду, якщо вже пройшло більше 12 місяців. В цьому і поїнт цієї паблік полісі
-
Якщо в людини була судимість за дівочим прізвищем, то вона також буде зазначена у довідці. Тож мати дівоче прізвище у довідці необов'язково
-
А який у Вас стрім та коли засабмітили аплікацію?
12 Jan 2024, 17:45
175609/468387
about a minute ago