PR CUAET
-
всім привіт) Підкажіть як в Оттаві з чергами на забрати паспорти? Треба заздалегідь займати? Чи з 1pm-2pm зазвичай всі встигають?
-
2. чи правильно я зрозуміла, що джоб оффер від зареєстрованої charity не потребує отримання ЛМІА і він умовно автоматично надається, тобто в такому випадку тільки сам джоб оффер має відповідати вимогам стосовно середньої ЗП за НОК, дійсність 1 рік після отримання ПР і тд?
-
1. я працюю наразі за open WP (дійсний до серпня 2025), якщо я зараз подаюсь в Express Entry pool (Canadian Experience Class) і мій роботодавець згоден робити ЛМІА, яка має бути послідовність дій з урахуванням того, що ЛМІА дійсний лише 6 міс і розгляд займає 79 днів+підготовка перед подачею? в заявці в пул я маю сказати, чи є у мене джоб оффер, щоб отримати +50 балів, чи має вже бути зроблений ЛМІА на момент подачі, щоб отримати 50 балів, чи я просто подаюся в пул і тоді поки чекаю, чи дадуть invitation to apply, можу робити паралельно ЛМІА? мене бентежить послідовність, щоб не прострочити документи - наприклад, сам джоб офер, як мені сказали, має бути дійсним 1 рік ПІСЛЯ апрувала ПР.
-
Доброго дня, може хто стикався з таким: отримали відмову по федеральному етапу через недостатню плату processing fee, але доплатили різницю ще до початку розгляду нашої аплікації через веб форму, чи можна подати заявку знову з тими ж документами та чеками що оплата все таки була здійснена але пізніше?
-
Дивлячись в якому консульстві
-
Такой вопрос , муж сможет забрать паспорт ребенка?
-
Треба щоб людина знаходилася на території Канади? Вона зараз в Україні
-
Торонто
-
Експрес ентрі профіль не залежить від лміа, умовно ви можете його створити сьогодні, не вказуючи що у вас є лміа. Коли буде лміа, то вже вкажете що ви його маєте, додасте номер і тоді буде +50 балів.
-
Я перевірила по схожим на наш тренінговим номерам з похибкою на пару +- значень. Там бачу що деякі виготовили і раніше і пізніше і вже готові до видачі або забрані. Ось цікаво як так… Деякі прибули сьогодні/вчора хача були подані до нас… тобто вони рандомно це роблять або саме чоловічі затримують.