PR CUAET
-
Треба щоб людина знаходилася на території Канади? Вона зараз в Україні
-
Торонто
-
Експрес ентрі профіль не залежить від лміа, умовно ви можете його створити сьогодні, не вказуючи що у вас є лміа. Коли буде лміа, то вже вкажете що ви його маєте, додасте номер і тоді буде +50 балів.
-
Я перевірила по схожим на наш тренінговим номерам з похибкою на пару +- значень. Там бачу що деякі виготовили і раніше і пізніше і вже готові до видачі або забрані. Ось цікаво як так… Деякі прибули сьогодні/вчора хача були подані до нас… тобто вони рандомно це роблять або саме чоловічі затримують.
-
Я делала справку и в Украине и в посольстве и в Дие. Везде была указана и девичья и после замужества фамилия. Я лично указывала, чтоб для подачи в другие инстанции стран не вышло подозрений. Лично в Израиле запрашивали дать именно такую полную информацию ( то есть на все фамилии)
-
Есть люди которые подали вместе с нами , их паспорт уже статус ( доставлено ) а мой еще нет , просто наверное не все внесли в базу еще
-
Мені здається приїхали паспорти тих, хто замовляв до березня.
-
Крім того, якщо ви на основі лміа подасте на закритий воркперміт, +50 балів буде до кінця дії вашого закритого перміту, тобто без привязки до півроку
-
Приїхали 1000 паспортів, компʼютер один так сказала мені по телефону в консульстві Оттава. Тому всі поступово вносять в базу і зразу міняється статус. Я теж питала як вони вносять є якась послідовність , мені сказали немає , беруть пачку за пачкою і вносять по одному.
-
Скільки балів маєте? Я б подалася на закритий одразу після одержання лміа, одночасно додавши лміа в профіль