PR CUAET
-
Щоб отримати бали по оферу без ЛМІА потрібно отримати закритий work permit по одному з exemption codes. Я їх всіх на пам'ять не пам'ятаю бо їх близько 50 але якщо не помиляюсь по cherity самого по собі немає виключення
-
50 балів ви отримаєте коли введете номер ЛМІА, або пропрацюєте більше року на закритому ворперміті який є LMIA exempt
-
При мені видали чоловіку без військового квитка.
-
Мені здається приїхали паспорти тих, хто замовляв до березня.
-
Крім того, якщо ви на основі лміа подасте на закритий воркперміт, +50 балів буде до кінця дії вашого закритого перміту, тобто без привязки до півроку
-
Важливо звісно. По цьому НОК і будуть робити ЛМІА, або не приймуть рекламу
-
приблизно 470 поки що за мене і чоловіка :(
-
Приїхали 1000 паспортів, компʼютер один так сказала мені по телефону в консульстві Оттава. Тому всі поступово вносять в базу і зразу міняється статус. Я теж питала як вони вносять є якась послідовність , мені сказали немає , беруть пачку за пачкою і вносять по одному.
-
Для цього я в загальному рекомендую робити ЛМІА яке дає право отримання нового work permit. Тоді маючи дозвіл на роботу які виданий саме по цьому лміа бали будуть з вами доти доки ви працюєте по цьому ворк перміту
-
Скільки балів маєте? Я б подалася на закритий одразу після одержання лміа, одночасно додавши лміа в профіль
-
тому гіпотетично мені можуть дати джоб оффер від фундації, якщо дійсно цей джоб офер буде LMIA exempt і це спростить процес
-
t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId5764128838
-
Це як? :)
-
тому і виникла ця думка: в моїй групі компаній є фундація яка є registered charity, вони не мають зараз свого маркетингу, і роботу по маркетингу ми робимо для них із нашої компанії
-
Ці трекери мали зміни, значить обробляють, принаймі я буду надіятись, що і наші березневі теж привезли і оброблять, інакше буде епік
-
я дивилася ось тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/offer-employment/lmia-exempt.html
-
Я перевіряв рандомні 15 позицій після/до свого трекеру, скажу що дані оновлюються десь в годині 2:30-4:00пп по Онтаріо
-
Приходит ли подтверждение , что документы получили, когда приходит письмо, что соответствуете программе и мы ещё раз продублировали все документы, которые отправили раньше и справку с работы добавили?
-
Нікуди ставити. Говорилося про ситуацію коли у вас закінчився український паспорт але він вам по факту не потрібен для проживання в Канаді. Але й про подорожі тоді також не йдеться. Тобто ви будете грубо кажучи не виїзні з Канади поки не отримаєте канадський паспорт або український
-
тобто спочатку отримати ЛМІА, записати в експрес ентрі профайл для отримання 50 балів, і тоді одразу подавати на закритий ВП щоб закріпити 50 балів на довше, як отриманий закритий ВП, то оновити його в профайлі?
12 Jan 2024, 17:45
175725/431111
about a minute ago