PR CUAET
-
Теж цікавить питання, напишіть будь ласка, якщо Вам в приватні повідомлять
-
Чеком на будь-якій пошті
-
А що вказувати ? Через банк підійти також ?
-
Марія, підкажіть будь ласка, де можна подивитись цю хронологію? я тільки бачу оф сайт Онтаріо із processing times
-
Копії достатньо
-
А мама ваша работает? Тут как бы тоже запрашивали у людей финансовые документы.
-
А можно отримати новий паспорт якщо немає внутрішнього та картки платника податків ? Є тільки фото
-
А що заважає вказати адресу в резерв+ в сомалі? Перевірки ж ніякої нема. Значить і адреса ця ні на що не впливає. Моя думка що резерв+ це просто перекличка щоб виявити хто ще живий щоб зекономити гроші і не довбити повістками та штрафами мертвих. Є закон що забороняє військовозобов'язаним покидати місце прописки в Україні. Те що ви вказали а резерві Канаду не звільняє від штрафу за порушення правил обліку
-
Зазвичай медицина дійсна 1 рік але наразі діє тимчасова полісі, по якій зараховують медицину, здану прот останніх 5 років. У нас зарахована медицина з 2022 року. Поки у вас немає направлення на медогляд, не думайте про це
-
Нет, это вы перепутали медицину и биометрию.
-
Ну це повинен бути дуже блискавичний кейс щоб апрувнули до жовтня
-
Дякую
-
Ні, в приходите в пошту і вказуйте точну інформацію адресату, тобто кому чек «general consular of Ukraine in Toronto» (до прикладу) . Ну і від кого, тобто ваші імʼя і тд. Точна сума і все, оплата тільки дебіт або кеш
-
Так, дякую за поправку. Можливо син вже подався...
-
Моя порада - найдіть поруч пошту біля консульства, там як правило працівники вже знають точні дані адресата. Я так робив в Торонто, там неподалік пошта
-
Немає і того Бо в Україні
-
дякую
-
ПНП нон ЕЕ хіба тут або в гілці хронологія: t.me/prcuaet/117
-
Дідько, паспорта ще досі немає, Торонто, хтось мав оновлення? Чи все досі стоїть? Наперед дякую.
-
Не забувайте про email туди вас теж можуть сповістити 🤷♂️
12 Jan 2024, 17:45
Post 175789 of 401132
2 minutes ago