PR CUAET
-
Нет, это вы перепутали медицину и биометрию.
-
Ну це повинен бути дуже блискавичний кейс щоб апрувнули до жовтня
-
Дякую
-
Ні, в приходите в пошту і вказуйте точну інформацію адресату, тобто кому чек «general consular of Ukraine in Toronto» (до прикладу) . Ну і від кого, тобто ваші імʼя і тд. Точна сума і все, оплата тільки дебіт або кеш
-
Так, дякую за поправку. Можливо син вже подався...
-
Моя порада - найдіть поруч пошту біля консульства, там як правило працівники вже знають точні дані адресата. Я так робив в Торонто, там неподалік пошта
-
Немає і того Бо в Україні
-
дякую
-
ПНП нон ЕЕ хіба тут або в гілці хронологія: t.me/prcuaet/117
-
Дідько, паспорта ще досі немає, Торонто, хтось мав оновлення? Чи все досі стоїть? Наперед дякую.
-
Не забувайте про email туди вас теж можуть сповістити 🤷♂️
-
Не відповім, але так і є, всі операції банківські і тд не можливі без ІК, он у мене відчим з Туніса, єдиний його дук це ІК
-
Доброго дня. Поділиться ігфо як ви писали про фінансовий стан. Чи потрібен пейрол чи можна показати доходи від власної компанії в Канаді?
-
Там же нема ніякої верифікації адреси в резерв+. Значить ця адреса ні на що не впливає. Мабуть вишлють документи і на адресу прописки і на вказану в резерв+ якщо вона в Україні.
-
Думаю їм на-ка-ка-ти як воно буде) просто головне, щоб було, ви ж оригінальний зразок здавати не маєте, все інше вас не обходить. Якщо переживайте, то лупніть їм листа, думаю цього стане
-
Чому ?
-
Все що їм треба це цифри, але поїхати на інший континент без ІН це самогубство, це ж фактично єдине, що свідчить хто ви у разі втрати доків і тд
-
А можно просто фото роздрукувати в кольоровому ?
-
Які години видачі документів/живої черги в консульстві Торонто? 🙏🙏🙏
-
Найдіть якусь особу яка може піти в медіа сервіс, та зробити пдф-файл з ІН, а далі просто друкуйте. Це рахується як копія і цього доста. Якщо не проканає, спробуйте зробити витяг з Дії, там є дані, думаю і тієї копії стане
12 Jan 2024, 17:45
175798/429531
2 minutes ago