PR CUAET
-
Доброго дня! В когось є контакт нотаріуса в Едмонтоні, що може завірити вже перекладений текст доручення та поставити апостиль? 🙏🏼
-
Доброго дня! В когось є контакт нотаріуса в Едмонтоні, що може завірити вже перекладений текст доручення та поставити апостиль? 🙏🏼
-
Ок. Дякую за інфо.
-
Там пропонують відправити лист з роботи або пейстаби. Немає вимоги показати саме суму на рахунку, просто розуміння, як ви себе утримуєте
-
Підкажіть, будь ласка, для лміа треба вказувати нок? І треба щоб він збігався з тим, що в ЕЕ?
-
Підкажіть будь-ласка! В мене є слот до консульства в Едмонтоні. Чи можу я скористатися цим слотом в Оттаві? Бо саме тип установи не вказаний 🤷♂️ Можливо вже хтось робив так 😅
-
Висвітилися що вже паспорт виготовлено?
-
Хто цікавився консульськими послугами для чоловіків - інфо зі столу в залі очікування Консульства в Едмонтоні
-
Торонто?
-
У меня обновился статус час назад
-
Could not find a user by this name; are you sure I've seen them before?
-
/unban @ProfTranslation1
-
Всім привіт. За Едмонтон зрозуміло - хочуть qr код якщо забирати виготовлений паспорт. А що з іншими консульствами зараз? Хтось забирав свій паспорт останні пару днів (з чоловіків)?
-
Так і зрозумів, що не Едмонтон 😞
-
Подавався 27 травня, все як зазвичай, тільки подивились на приписне посвідчення. Ніякого qr, резерв+ і тд не вимагалось. Але не в Едмонтоні.
-
Ще дотепер нічого, у вас коли було виготовлено паспорт?
-
Даже дякую
-
пардон, та хіба ще генерується той qr код? функціонал же ще не дороблений
-
Всі послуги з Qr
-
Таких видео полно, а толку 0
12 Jan 2024, 17:45
175822/429362
2 minutes ago