PR CUAET
-
По цій програмі BOWP не передбачено. Але по отриманню номінаціїт можна буде подаватися на employer-specific, lmia-exempt WP
-
1. Запрошення залеждить від балів. Може бути і за 1-3 місяці, якщо балів достатньо 2. Коли буде готова номінація можна буде податися на закритий ворк перміт 3. Так це все можна робити паралельно
-
Немає значення. Я б теж так робив. Не ми придумали ці полісі - як дати - так і користуємося )
-
Я к тому что отказ от фэмили спонсоршип и подача по этой программе безработного пенсионера это прямо выглядит как надежда на повесить пенсионера на велфер? Или не имеет значения?
-
Так
-
Це просто калька з гуманітарної. Але по цій полісі фінансова інадмісібіліті не буде застосовуватися
-
@OstapBosak По ваших клієнтах, яких ви подали по цій програмі але яких тут немає в чаті, є якісь здвиги?
-
В какое время выдача паспортов Торонто?
-
Так.Але не доставлено до дипломатичної установи.
-
Читаю эту тему и понимаю, какой же подарочек Канада сделала, выдавая open work permit , для украинцев
-
поміняти? а що так можна?
-
t.me/sponsor_usa и ukrainian_us
-
Залежить від програми, але частіше за все - з ваших 18 років
-
Ну паспорт іншого дорослого вони апріорі не видають в треті руки. Тільки дитячі.
-
поміняти не зможете. подаються окремі заявки на work permit i study permit.
-
Ми отримали відповідь, що ваші документи додані до вашого файлу, десь через 3 тижня. Вже почали хвилюватися.
-
Привіт. А вам подовжили WP?
-
Доброго дня ) хтось живе / переїхав в Grand Prairie?
-
Дякую. Думала , якщо виїду на місяць Канади, щоб все було гаразд.
-
Немає, ні в мене ні в колег. В мене тільки один AOR (мої батьки), яких подав 10го листопада. Всі решта (без AOR)
12 Jan 2024, 17:45
175855/439023
5 minutes ago