PR CUAET
-
Оттава сьогодні тоже будуть слоти чи ні ??
-
Добрий день! Хтось вже подавався на федеральний етап (після отримання csq)? Мене цікавить які документи потрібні чи яку форму подивитися щоб зрозуміти які документи потрібні?
-
Пока это все на бумаге. Может так хотят запугать людей или не хотят чтоб возвращались в Украину , земли проданы а люди им не нужны.., размышлять можно долго
-
ТОРОНТО приїхала дипломатична пошта, перевіряйте наявність паспортів у посольстві
-
Можно ссылку на фейсбуке
-
Везде будут. Следите за информацией в фейсбуке консульств.
-
Откровенный бред про арест имущества.
-
І що получилось? Де субʼєктивно краще?
-
Там и на бумаге много несоответствий. Но этот адвокат в любом случае бред несёт.
-
Також цікавить це питання. Дружині та дітям паспорти доставлені, а мій паспорт і далі у статусі "не доставлено", хоча подавався раніше ніж вони.
-
У кого есть ссылка на фейсбук,пошлите пожалуйста
-
Друзья, подскажите кто подавался на Ontario’s Express Entry Skilled Trades stream. Смотрел требования к работодателю, их попросту нет 🤷♂️ меня это честно удивило, так как в Indemand skills там целый перечень и балльная система. Есть ли на деле какие-то ограничения? Например: размер фирмы, количество лет на рынке, оборот и т.п.?
-
І мені, будь ласка 🙏
-
Доброго дня. Може хтось знає, чи можна подаватися за гуманітарною програмою, якщо в тебе немає паспорта?
-
И мне пожалуйста 🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/vietnam.html
-
Вітаю, зробив помилку в формі 5710. Після подачі заявки і оплати це виявив. Скажіть чи можливо зараз замінити помилковий файл форми 5710? І де знаходиться кризова форма щоб їм про помилку написати? Або че можливо скасувати заявку та зробити нову, дякую
-
а на яке консульство ви замовляли?
-
Та сама фігня, офігіли тварини
-
www.facebook.com/share/1NxzutsHLWwcQY63/?mibextid=LQQJ4d
12 Jan 2024, 17:45
175888/447539
4 minutes ago