PR CUAET
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, можливо зі свого досвіду - у job offer у шапці стоїть дата 5 грудня 23 року (коли отримав на руки за запитом), але сам джоб офер з 1 вересня 2023 і підписаний 1 вересня 2023 (була усна пропозиція та домовленість по оферу), чи буде проблемою ця розбіжність при розгляді міграційним офіцером на номінацію? Дякую!
-
Якщо провінційна то скоріш за все тільки основному, якщо ЕЕ то освіта партнера дає додаткові бали
-
Вы думаете что твитер тред про вашу семью мог повлиять на скорость рассмотрения?
-
Вот я и удивилась, что автор написала, что нет возможности вклеить внутри Канады...
-
Я вклеивала визу и отправляла паспорт на вклейку внутри Канады... это что-то новенькое и странненькое, что нельзя вклеить визу находясь в Канаде внутри Канады ПС Тоже въехала по фойл лесс визе
-
Гляну на компі, не впевнений що зберіг. Та то все особисте, від ситуації. Вік, освіта, ціни на овочі, можливість працювати електрком чи медсестрою. Океан чи довга зима, ціни на нерухомість - те що пам'ятаю для себе. В когось інші запити....Гугл і вперед)
-
вірно
-
Добрий день. Форму imm0191e повинен завіряти канадський родич, вірно? (не заявник який подається на PR по цій програмі).
-
Супер. А то годину мого життя той пункт забрав. До речі сьогодні прийшло запрошення на біо, хоча до того писали що не потребують
-
Так пофіксили там вже є по провінційній -> нон експрес.
-
Я вчора робив. Там 1 анкета, одна пдф форма і свідотство
-
Відео є по бумажній