PR CUAET
-
вірно
-
Добрий день. Форму imm0191e повинен завіряти канадський родич, вірно? (не заявник який подається на PR по цій програмі).
-
Супер. А то годину мого життя той пункт забрав. До речі сьогодні прийшло запрошення на біо, хоча до того писали що не потребують
-
Так пофіксили там вже є по провінційній -> нон експрес.
-
Я вчора робив. Там 1 анкета, одна пдф форма і свідотство
-
Відео є по бумажній
-
Я робив для себе в виді таблиці. Вносив різні дані.
-
Ви все правильно зробили.Там наступний крок давало вибрати тільки ЕЕ. Можливо пофіксили
-
Так по провінційній , дякую вам! А чому потрібно вибирати by mail? Я вже відправила але вибирала онлайн (
-
Якщо по провінційні программі то в одному з полів виберете By mail навіть якщо подавались онлайн.
-
Хто в Києві здавав біометрію. Приблизно які терміни після відсилання запиту по електррннці?
-
Попередній роботодавець повинен дати документ ,де вказати ваші посаду,NOC і обов‘язки.Маєте мати paystabe за час роботи в нього.Для того ,щоб від нового роботодавця податися на номінацію одразу ( не відпрацьовуючи 6місяців) ваш NOC і обов‘язки повинні відповідати попереднім.Це те, що мені відомо.
-
Дякую вам за відповідь. Надішлю веб формою.
-
Почему всех заботит виза? Основное - это воркпермит. Именно под его даты и сделают визу. Получите новый воркпермит - вам визу без проблем в любое время и после 31.03.2024 вклеют на срок воркпермита. А вот на воркпермит CUAET вы можете податься только до 31.03.2024. То есть вы должны получить еще один паспорт до этой даты.