PR CUAET
-
Так, чоловіків відправляють додому. В четвер так точно.
-
Жесть
-
Люди, які зловили Ви оновлюєте всю сторінку, чи просто клацаєте між місяцями? Оновлюєш всю сторінку, то постійно викидає😟
-
У багатьох паспорти і віза скоро закінчуються, і свої і дитячі. І те що наше консульство готове прийняти 40 чоловік на місяц не дуже допомагає
-
У меня на эту дату на почте підтвердження и сразу следом скасовано
-
Я в шахматы блицы играю и часто десятая доля секунды решает исход игры, поэтому я успеваю среагировать. Но проблема то ещё подать на паспорт. Два раза ездил впустую(
-
Вітаю!можливо хтось стикався з такою ситуацією і може допомогти. Отримала NOA і чек на 900 дол повернення,але по розрахунку бухгалтера повинно бути набагато більше. В листі написано ,що вони зменшили federal and Alberta non-refundable tax credits, і більше нічого. Бухгалтер сказала,що не знає,що це і чому так.Хтось може підказати з чим це повʼязано?і що робити?😕буду вдячна!!
-
Тоді тричі мимо😤😤
-
Коли чекати наступного разу? Хто про це повідомляє?
-
Сидимо всією сім'єю, раз 8 обирав час - але він вже зайнятий. Відкрив Краків а там слотів море
-
Майже одразу
-
Задолбали, нет ни одного приличного слова для них. Сидела, ловила, обновляла … в одно место, даже свободных дат не было. А потом вообще выкинуло с портала и больше не заходило 🤬
-
Це ще не знущання. Знущання було коли ці ... три місяці не виставляли слоти і при цьому в лице казали, щоб люди ловили їх о 17 з вівторка по суботу, знаючи що всі просто згаять час бо слотів немає 🤯🤯🤬
-
Они решили запускать по по папу дат каждые 15 минут? Выколи глаз , ох Эдмонтон…
-
По 3 слоти на день.
-
Питайте у Gena лайфхаки ловлі, він он кожного разу ловить)
-
Подскажите пожалуйста как правее обновлять данные?
-
Теж бачила тільки на ці дати…
-
Можно уже не ждать еще слотов?
-
Она тогда работала, не могла. А сейчас если не успеется на конец июня QR получить я ей отдам, а в июле сам поеду. Хоть бы этот Резерв+ доработали
12 Jan 2024, 17:45
176368/474652
a day ago