PR CUAET
-
Скільки часу вже пройшло після того як ви завантажили?Я завантажила ще 8 квітня і ніяких змін. Це з акаунта чоловіка. Потім зі свого 20.04 теж саме. І ще вислала листом 3.05. Скільки ще можна чекати коли там щось зрушиться з місця?🤬
-
Мені не приходило жодне підтвердження. Я писав їм на пошту, щоб вони мені це підтвердили.
-
Чтобы паспорт делать нужен QR из Ухилянт+
-
Аналогично
-
А что за QR?
-
В правому куті зверху
-
Це було лише тиждень назад. Ще чекаємо, але лист про те що справу повернули до офіцера на розгляд, прислали за два дні.
-
Женщинам вообще везёт, только слот поймать и все, никаких QR не надо.
-
Та я б і в Краків полетіла але в мене наприклад не біометричний паспорт, польська віза треба а якщо летіти через Німеччину то ще й німецьку. Так? Потім треба мабуть ще забирати особисто
-
Я побачила, клацала, але досі ніяких підтверджень, значить не вийшло, в активних нічого немає, мені ще й 2 паспорти треба :(
-
Друзі, як отримати доступ до самої першої анкети яку ще заповнювали з України?
-
О така відповідь мене радує. Тому що зараз доступу до чоловіка акаунта не маємо. Там у нас вийшла накладка з кодом авторизації. Був його в додатку а я свій заклала і його автоматично видалився. Тепер все. Нічого не відновити. Ми і повністю видаляли акаунт. Не допомогло. Просить авторизацію з додатка якої вже немає. Але думаю що якщо може бути такий варіант що в нього вже розглянута справа і нараховано. Тому що в мене все без змін так як і у вас що їм потрібен його дохід.Скажіть будь ласка коли саме у вас пише що видадуть карбон?
-
Ми додаткові документи відправили в перших числах березня і лише вчора прийшов portal1, так що вони нікуди не спішать
-
Так
-
Скажете, что вы совершили переход. Как раз в правильной стране находитесь.
-
Такая же ситуация - на почту писали подтвердить слот скриншот приложен, на почту не пришло -ответа нет. У них с системой сбои
-
Хмм, логічно. Після операції щоб офіційно змінити стать всеодно треба замовляти новий паспорт у консульстві. Що ж чоловікам залишається лише поспівчувати.
-
Ну я взагалі не сподівалась на номінацію, якщо чесно та готувалась до гуманітарки.. бо в мене професія не з тих, що потребують в Онтаріо. Просто повезло з general draw. Якби його не було, то і не позвали б.
-
І що підтвердили ?
-
Детские были?
12 Jan 2024, 17:45
176410/474652
3 days ago