PR CUAET
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, чи хтось готувався до тесту з курсом від @itsteachermike? Які ваші враження від курсу? Чи варто йти?
-
Допоможіть будь ласка з наступним запитанням. Отримала вчора по імелу AOR та запит на уточнення в двох формах ІММ + оплата біометрії. Створила та прилінкувала заявку в Секьюр ІРСС аккаунті (як вони написали в листі), але ніде не бачу де можна приаттачити ті документи які запросили. В меню Veiw submitted app or upload documents ніде кнопки нема і пише there are no required documents for this online app. То як же відправити їм ті документи? Через загальну форму?
-
Яка программа ?
-
Дякую
-
Перміти не дають більше строку паспорту. Ви можете подати аплікацію до закінчення та додати лист з проханням почекати та не виносити рішення допоки ви не отримаєте новий паспорт , який зараз на виготовлені , та додадите його копію та нумер. Або подати після срока , але не пізніше 90 днів - і це буде подача на поновлення статуса і вона платна.
-
Добрий ранок! Чи продовжував хто-небудь перміти дітям за даними своїх пермітів? Бо в мене паспорти будуть готові після того, як закінчаться перміти
-
Поставила будильник на і в 6 ранку
-
Вже запрацювало
-
Я зловила слот в Едмонтоні сьогодні
-
Паспорт дитини продовжений. Надіслав з поясненням
-
У кожного по різному. В основному тих, що не хватає на їхню думку.
-
Мене адвокат заповняє, що з печаткою подовження все буде окей..