PR CUAET
-
ми не знаємо до кінця проблеми. але слово депортація почули по всіх чатах
-
Немає підстав для відмови коли вимоги виконано.
-
А не підкажете, як давно ви подали анкету?
-
Добрий день, коли подаєшся на федеральний етап, там є рядок з кримінальними правопорушеннями, як можна зрозуміти, чи моє правопорушення кримінальне
-
Цікавіше "досі не можемо отримати"... Що це значить?
-
причин таких немає але і не все від нас залежить. це рішення офіцера. я навів людині приклад, що всі щось роблять, чогось очікують, і не потрібно робити поспішних висновків і розказувати (наводити приклади інших) про депортацію, якої зараз не існує, а тим більше для дітей
-
І ще додам які б там знайомі не були але не прочитавши сама не повірю. Або побачимо як скоро вони самі себе депортують 😄Вибачте але смішно
-
А ви коли подали анкету?
-
Я тут робила, то кров здавала точно, добре пам’ятаю
-
Привіт! Коли подаєшся на подовження візи на основі ворк перміту (була видана ворк віза на три роки, подруга вʼїхала через рік і отримала ворк перміт теж на три роки, тобто він довший ніж віза) це буде подача на візітор візу чи це eTA? Вона не в Канаді зараз Дякую!)
-
Шукайте гарного міграційного юриста. Бо дитина знаходиться не легально, статус відновити вже не можна. Знайдіть у своєму місті центр допомоги українцям і негайно вирішуйте це питання. Бо якщо захочете подати на ПР потім потрібно буде пояснення чому ви порушили закон перебування в країні
-
Я не отримала ніяких паперових документів. Поставили штамп в'їзду в паспорт, і все.
-
не совсем понимаю как делить, если весь STEM это Tier 3 и выше, тоесть попадает по FSW, потому что Skilled Work. Или я плохо помню условия CEC и FSW и там какая-то существенная разница в условиях существует?
-
Я 3-го травня. Спочатку чекав на STEM вибірку по EE. Після передачі англійської, вийшло 486, чого, як я думав, мало хватити. А потім, як пролетів, ще довго чекав на українські переклади з ATIO.
-
ЕТА це для громадян які знаходяться в евросоюзі. Ворк перміт приєднується до паспорта а не до візи
-
Ні, тільки новий робити
-
Скажіть, будь ласка, якщо у моєї мами загранпаспорт старого зразка, закінчився ще в 2015 році, його можна продовжити? Вьїзжала вона по звичайному українському з foilless візою
-
Думаю що ні, потрібен документ. Зробіть паспорт
-
А чи можемо ми податись на PR по новій програмі для українців з сімьями в Канаді з українським паспортом, якщо це єдиний документ, це був travel document?
-
Подойдут только пэйстабы
12 Jan 2024, 17:45
176642/437766
4 minutes ago