PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, якщо у моєї мами загранпаспорт старого зразка, закінчився ще в 2015 році, його можна продовжити? Вьїзжала вона по звичайному українському з foilless візою
-
Думаю що ні, потрібен документ. Зробіть паспорт
-
А чи можемо ми податись на PR по новій програмі для українців з сімьями в Канаді з українським паспортом, якщо це єдиний документ, це був travel document?
-
Подойдут только пэйстабы
-
laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/sor-2002-227/section-178.html#688366
-
У меня даже будильник стоит на каждый день, но иногда уже не надеюсь и не захожу проверить😂
-
Нє а, пусто.
-
Если Оттава ,Торонто то слідкуйте за інформацією,і в 17.59 будьте готові
-
На пошту прийшло смс??? Перевірте!!
-
Через 2 тижні,у вівторок (11червня)якщо не помилилася,то треба пробувати,не втрачайте надію,ми 6 місяців ловили ,і сьогодні пощастило,кожні 20 секунд важливі,так як слотів мало,а людей багато
-
CUAET ту що всі з самого початку заповнювали
-
Українці незламні 😂,все вийде😉
-
Всім привіт , Хтось знає , чи потрібно обновляти якусь інформацію , коли ти перебував декілька днів за межами Канади ,після того як подався на PR ? Дякую.
-
Тим більш в них був і вони бачили дійсний паспорт в аплікації і вони знають що Ваш син українець просто закінчився строк дії . Я сам в подібній ситуації . Але маю надію що дадуть ПР раніше ніж строк дії паспорта закінчиться
-
Мені здається якщо їм пояснити ,що все зробив щоб оновити паспорт , та все рівно не надають услуги, навіть після оновлення даних в резерв+, бо в розшуку, то спокійно можна пробувати це пояснити та вислати таку декларацію від рідних про ваше громадянство
-
Не потрібно
-
Привіт, якщо прийшов портал 1 і 1 депадент не був в Канаді, ми вказали дату запланированного приїзду. Тепер він прибув в Канаду , як повідомити ircc що він вже в Канаді через веб форму чи знову відправити відповідь на портал 1 , але з інформацією, що уже в Канаді ?
-
Майже те саме, але 7 квітня вони отримали документи від апостилю, і глухо😑
-
Привіт, чи є хтось тут хто володіє одночасно датською та англійською на рівні B2 або вище в Калгарі? Шукаю таку осіб для співпраці. Якщо так то напишіть в пп будь ласка, бо чати не відслідковую, дякую!
-
Так. Якщо в нього будуть всі необхідні документи.
12 Jan 2024, 17:45
176658/430124
about a minute ago