PR CUAET
-
Поставила будильник на і в 6 ранку
-
Вже запрацювало
-
Я зловила слот в Едмонтоні сьогодні
-
Паспорт дитини продовжений. Надіслав з поясненням
-
У кожного по різному. В основному тих, що не хватає на їхню думку.
-
Мене адвокат заповняє, що з печаткою подовження все буде окей..
-
Поки ні Подивився що моїм уже 6 місяців.... Але 12 то добре
-
Чтобы подтвердить, что ваш диплом соответствует канадскому, следует заказать оценку Educational Credential Assessment (ECA). Но сначала нужно отправить копию диплома в Медицинский совет Канады (Medical Council of Canada, MCC) для верификации (Source Verification Request, SVR). За это придется заплатить 170 канадских долларов за каждый диплом, 140 за перевод каждой страницы и 50 за отправку. Перевод документов делается в течение двух недель. Рекомендуется отправить копии самого диплома, выписки из диплома, документов о пройденной интернатуре, постинститутской практике и клинической ординатуре. Источник immigrant.today/canada/15314-rabota-vrachom-v-kanade-kak-podtverdit-diplom-sdat-ehkzameny-i-poluchit-licenziju.htm
-
У всіх не працює вхід в секьюр аккаунт ірсс? Я вчора зареєструвалася, прилінкувала заявку(бо прийшов запит), а сьогодні пише що у них на сайті ремонт. Але ремонт мав бути до 6 ранку по часу Онтаріо.
-
Не хочу більше ніколи з війни в війну, тут хоча би бомбосховища й захист самий кращий від ракет
-
Я в Ізраїлі, в Україні не можу , не хочу туди
-
А у вас зовсім немає часу до від’їзду? Бо в Торонто запис нещодавно був сьогодні на завтра. Проходження займає десь годину. Все в одному місці: аналізи, флюорографія і лікар.