PR CUAET
-
по часу) Діпка - може й 3 місяця йти. ДХЛ скоріше Также питання тільки в обратному напрямку)))) як це зробити
-
Поки не розглянути. Зараз це 5-6 місяців, але українців уже лютневих розглядають. У нас лиш одна заявка не розглянута лишилася і ми її подали 14 лютого
-
А скільки може бути доставка по часу ? І чи можно оформити доставку з Оттави в Торонто ??
-
Доброго дня, підкажіть на по якому посиланні зловити слот в Оттаві ? «Завірення копії документів» Вперше бачу, що так важко записатись, запуталась уже
-
Доброго дня! Чи можна якось перевірити чи лікарня внесла медогляд після приїзду в базу? Ніяких листів не приходило, але хочу впевнитись чи все ок
-
Я вибирала Temporary Residence, Study permit
-
Може тут є такі хто очікує довідку (побачила на фейсбуці)
-
Есть люди, которые верят телевизору, что обновление данных это просто обновление данных. 😁
-
І що тепер робити?)
-
Добрий день! Змінюємо місце проживання. В які організації потрібно повідомити? Податкова ( дзвінок?), банк, змінити SIN номер, страхування AHC, змінити Work Permit( на сайті), повідомити на роботу, дітям в школу? Хто мав досвід і може порадити? Дякую.
-
Так)
-
Діпломатична пошта DHL доставка
-
Сін не міняється. В податковій поміняти можна у СRА кабінеті.
-
Який у Вас був кейс?
-
Мені сьогодні вже доставка сертифіката вказана. Тож 17 травня отримала інформацію, що евалюацію завершено і онлайн сертифікат, а сьогодні вже буде оригінал
-
Добрий день! Змінюємо місце проживання. В які організації потрібно повідомити? Податкова ( дзвінок?), банк, змінити SIN номер, страхування AHC, змінити Work Permit( на сайті), повідомити на роботу, дітям в школу? Хто мав досвід і може порадити? Дякую.
-
Доброго дня. Чи є в групі пари у офіційному шлюбі, хто подавався на PR, де жінка є головним аплікантом. Чи були в вас запити надіслати військовий квиток для чоловіка ? Дякую .
-
Добрий день, в мене така ж ситуація, більше місяця пройшло з моменту відправки документів апостілем, і нічого
-
І немає в кого спитати ?)
-
Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 176844 of 389858
less than a minute ago