PR CUAET
-
Кому на потрібно ніяких послуг в консульствах , то вже може і на оновлювати ,як не хоче , а кому треба виходу немає...
-
Так я знаю, що ще до війни, але якщо юнаки виїхали раніше і не встигли встати на облік, то як їм будуть надавати послуги з оформлення паспорта?
-
Так вони ж медики всі ,це так як ті що військову кафедру закінчили ...
-
Це не нормально. За таке можна отримати звинувачення в упередженому ставленні (кумовстві).
-
Це було ще до війни - ми ставали ще до 18 років на військовий облік - я вже в 17 років був обмеженно придатний в військовий час... І до того як службу строкову відмінили ...
-
Тільки якщо в різні консульства. Або з іншого аккаунту, наприклад чоловіка. Або чекати коли пройде перший аппоінтмент
-
Так, якщо не попросити відстрочки.
-
Один взрослый может взять 1 взрослый слот и 1 детский в одном консульстве. Далее вам нужно использовать слот и взять следующий.
-
Зверніться до міграційного консультанта - @OstapBosak
-
В чому? В тому що офіцер просто питав у них щось і люди знали хто розглядає їх справу?)
-
Так, запитують.
-
І якщо не податись, то пропадає номінація?
-
Здається 3 місяці
-
Через email стати на облік - я думаю це єдиний варіант..
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка в графі де питаюсь країни в яких ти проживав останні 5 рокі більше 6 місяців, що треба вказати? Я проживав останні 6.5 років у Польщі та мав дві Karta Pobytu в яких написано статус Residence Permit і в мене питання мені треба вказувати Permanent Resident чи Worker в цій графі?
-
Я не знаю, хто винний. Це не так важливо. Важливий факт порушення, і якщо це буде встановлено, рішення офіцера по цій аплікації може бути переглянуто іншим офіцером. Тож якщо в вас або ваших знайомих буде така сама ситуація, краще нікому про це не кажіть, а особливо в інтернеті.
-
Добрий день! Чи може хтось порадити перекладача? Для школи і дітсадку потрібно перекласти сторінки про щеплення із медичних карт дітей. Мова оригіналу - медична латина і російська (якщо я правильно розбираю почерк). Я у Торонто/North York, ON. Заздалегідь вдячна!
-
Є ще трекер. Це якщо пам'ятаєте свій UCI. Там будуть номери візи і ворк перміту. Але там немає документів PDF.
-
Це ж ви про куает говорили?
-
Ну це вже не аплікант винний, що офіцер так зробив 🤷♀️
12 Jan 2024, 17:45
Post 176902 of 391878
less than a minute ago