PR CUAET
-
Ситуація наступна: Подала аплікацію на зняття обмежень з work Permit 28 лютого, тобто 3 місяці тому, оскільки знайшла роботу в сфері медицини. На сайті IRCC інформація , що обробка документів триває approx 90 days. Питання: Чи є якісь методи впливу на ситуацію, якщо так, то які? Дзвонила на гарячу лінію IRCC, сказали, що можна написати лист, заповнивши відповідну форму і сплативши Fee у розмірі 50 дол, але ніхто не дає гарантії, що це пришвидшить процес. Була на консультації в мігр консультанта, та це було місяць тому. Вона сказала, ще є ще час очікування- мала б встигнути, але, на жаль, не встигла.
-
Коли дані про прибуття оновились?
-
Добре що хоч планують анонсувати дату відкриття а не так що зранку прокинувся і не знаєш чи то каву варити чи то аплікацію заповнювати 😁😁😁
-
Наврядче, адже це очевидно твоя помилка. У вимогах було чітко розписано які освітні документи потрібні.
-
Ми чекаємо з середини січня, і тиша....
-
Скоріш за все, Ви подалися на Study Permit, як outside Canada. У мене така сама ситуація була
-
Тож, мабуть, раніше вересня не відкриють AOS
-
Можливо є якась нова інформація з приводу rural renewal stream ?
-
Очікування що за місяць обробляють 1000 заявок. Їх там лишилося 3800
-
Від моменту виготовлення до прибуття -зайняло місяць часу ,оновилися сьогодні
-
Підскажіть, а які форми треба друкувати для підпису? У мене non express entry, не бачу у профілю щоб треба було щось друкувати та підписувати! Дякую
-
Понял. У меня WES не отображается пока
-
У мене від моменту виготовлення вже йде третій місяць і немає ніяких оновлень
-
А де ця функція? Я встановила, но її не бачу
-
Оттава?
-
Теж треба !
-
И что, в таком случае study permit вклеивают в паспорт? Или зачем его затребовали? Permit - не visa же
-
Вітаю ! написала вам в приватні .
-
Справку о несудимости выслали, всё отлично. Благодарю @Margo2145 за работу 😊
-
Ну , я вам в скажу коли відвідаю консульство.. На даний момент люди подаються і забирають..
12 Jan 2024, 17:45
176980/451547
less than a minute ago