PR CUAET
-
Дякую )
-
-
Якщо одна з мов - англійська або французька, то переклад не потрібен. Щодо national ID, то тут постійно суперечки. Одні кажуть, що взагалі не потрібно, достатньо закордонного паспорта, інші - що потрібно обов'язково, треті - що тільки якщо це не книжечка, а нове українське ID.
-
Не має сенсу обновляти в новий паспорт візу, так як віза діє також у вже протермінованому паспорті. А процедура вклейки нової візи майже така сама як її перше отримання.
-
Адресу консульства маєте ?
-
Первый это паспорт мужа , заказывали DHL 2й это паспорт дочки , приехал дип почтой
-
В нас почався 4 місяць🫠
-
Кожен раз заходжу в группу і читаю про ще якесь "покращення". Тобто поки в мене висить мій слот на липень я можу лише вловити на одну меньшу дитину до 16 років, а другу старшу від 16 років не можу ? А якщо чоловік зловить на старшого (від 16 років) то лише він має з ним летіти подаватися (мама не може ? І сам син не може?)
-
Навряд вам порядять інші курси, оскільки це гілка нашої компанії, тут заборонено рекламувати інші фірми.
-
Вітаю, швидше за все вам зменшили non-refundable tax credits, через те, що ви не були в Канаді цілий рік, а також 10% зі свого загального доходу ви заробили за межами Канади. Це найчастіша причина зменшення non-refundable tax credits.