PR CUAET
-
Скажіть де треба упоминати part time job на ПР аплікацію ?))
-
Будь ласка :)
-
Дякую поняв 👍🏻
-
Может это только для ворк пермитов
-
Можна зареєструватись але толку немає. В ньому буде пусто. А коли отримаєте AOR, ircc вам надішле інструкцію як там реєструватись і як до нього прив'язати вашу заявку щоб ви бачили усі оновлення.
-
Продлите или измените условия вашего разрешения на работу: после подачи заявления — Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/after-apply.html
-
Saskatchewan
-
Ага поняв , а як цей Secure Account заходити ? Теж тре регістріруватись ? Є вас силка ?
-
Класно, яка провінція? бо у мене запросили документи нові для продовження.
-
У меня просто 2 месяца осталось до окончаеия, но ничего такого не было на почте. Визитор рекорды дали до окончания паспортов детей, до фев.2024.
-
Я так не пам'ятаю воно все схоже. Напевно що так. Але там де я подавався я ним не користуюсь зараз, там тільки подача була. Зараз все перевіряю тільки через secure account
-
Цей портал ?
-
То якому website ви подавались ? Бо навідео другий веб-сайт , якось неможу зрозуміти .
-
Ні, я керувався офіційним документом у якому зазначено що требо подавати. Чеклистом.
-
Ви за цим відео керувались?
-
Після провінційної номінації ,Alberta opportunity stream не по ЕЕ. Провінційні також можуть бути і через ЕЕ.
-
Якщо апліканти по non EE отримають номер аплікації, як ви кажете, (AOR називається) після цього моменту справа розглядається на рівні з аплікаціями ЕЕ, тобто стають в одну чергу…
-
На етапі eCOPR Request (sign declaration that you are in currently in Canada, and provide new photos if applicable) коли потрібно new photos.Якщо фото на межі 6 місяців, то чи потрібно переробити?
-
Ви після номінації чи Express Entry?
-
Когда подаетесь кажется сразу эти письма приходят
12 Jan 2024, 17:45
17711/474652
19 days ago