PR CUAET
-
Чи є десь інфа або інструкція, яку можна дати роботодавцю, щоб він міг отримати LMIA на мене без ворк перміта?
-
Добрий день. Закінчив навчання у двох коледжах: VCAD (Visual College of Art and Design of Vancouver - 1.5 року) та BCIT (1 рік). Щоб отримати бали за навчання треба вказати в Express Entry профілі так званий Designated Learning Institution number (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/designated-learning-institutions-list.html). Один з коледжів (а саме VCAD) не є у списку, але програма в ньому навіть довша за програму в BCIT (за яку система дає 15 балів). Поговорюють що цей коледж є частиною VCC (чи якось належить до нього). Питання - чи можливо отримати додаткові бали за 1.5 роки навчання у приватному коледжі? Де можна знайти інформацію що вони належать до Vancouver Community Colledge. Чи може була в когось така ситуація коли коледжу не було в списку за зазначеним ім'ям але вдавалося отримати бали за навчання в EE? дякую!
-
У мене трое. Теж зловила на 20 червня в Торонто. Треба ловити двом батькам. Ви бронюйте на один слот до 16 і один слот після 16 років. А чоловік ловить слот на дитину до 16 років. А потім треба написати лист в консульство, щоб вони дозволили передачу слота вам від чоловіка. Я писала і вони відповіли що приймуть мене. Але не написали що треба зробити чоловіку. Буду брати всі документи наші. Може хтось вже має досвід і напише тут
-
Вітаю! 🥳 Поділіться досвідом будь ласка
-
Так так і це може бути корисним. Продублюю свою давню відповідь. "Ще з минулого століття відомо про GCMS Notes (CAIPS). І на імігрантських форумах тривалий час (15+ років) обговорють особливості запиту інформації від IRCC. Це коли робиться платний запит (5$) стосовно справи яку розглядає IRCC. Результатом такого запиту раніше була роздруківка, пізніше CD зі сканами, останнім часом "репорт" в електронному вигляді. Ця інформація відображає хід розгляду, наприклад справи PR. Містить коментарі та примітки офіцерів у вигляді абрівіатур. Фанати справи та активісти імігрантських форумів проаналізувавши сотні таких документів розшифрували та відтворили значення абрівіатур та скорочень. Чутлива інформація в тих роздруківках вимарана чорним, тож тільки частина доступна. Global Case Management System A Global Case Management System (GCMS) Note, is an information file that can be requested by applicants for temporary residence (visitor visas, study permits, work permits) or permanent residence (Express Entry, Provincial Nomination Program, Family Sponsorship etc.) Посилання на запит (платний) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html Відповідь надходить десь за 3-4 тижні. Current GCMS Notes processing times As of January 2024, the current processing time is 20 days. IRCC and CBSA are required to respond to Access to Information and Privacy requests within 30 days of request. This period can be extended by another 30 days in certain circumstances."
-
Дякую за інформацію