PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,які потрібні документи щоб податися на child benefits? Заздалегідь дякую 😊
-
Я тільки подаю на федеральний етап через номінацію
-
Підскажіть, а при оплаті що вибирати? I am applying as a provincial nominee on paper instead of through express entry ? Або I am applying for a permanent resident document ?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,які потрібні документи щоб податися на child benefits? Заздалегідь дякую 😊
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуйста, есть ли информация, когда будут открываться слоты в Торонто. В прошлый раз, когда открывали, зашла вовремя, и ничего не словила. Подскажите секрет что-ли. Это же годами можно так ловить дату🙉
-
Розмір окупованої теріторіі змінюється , не безпека всюди . Харків , Одеса и др. Регіони . Еміграційни адвокати мають зрозуміти цєй фактор не безпеки житла . Куди вертатись з дітьми .....
-
Моє місто рідне ні Ужгород ! Питання ні було .
-
В Ужгород
-
Головний контраргумент що я чув від адвокатів це чому не можна вертатись наприклад в Ужгород? Чи є там небезпека
-
Ну так і є. Десь 2/3 території України знаходяться у відносній безпеці. То ж вертатись є куди.
-
Ну надо же отбивать адвоката 😁
-
Учасниця пропонує інформацію за гроші іншим учасникам в особисті
-
А че? Скам?
-
Та праці не має !
-
Там рент дороже, чем в торонто
-
Another one bites the dust...! Banned Julia.
-
/ban
-
Выполняешь условия получаешь ПР, в чем проблема?
-
Если все так пойдет как идет сейчас, у Канады не останется выборка как раздать PR всем CUAET. Это им не колбасная миграция, вопрос становится все острее с каждым месяцем
-
You need to be an admin to do this.
12 Jan 2024, 17:45
177472/429003
2 minutes ago