PR CUAET
-
Отправлял через Canada Post как registered mail на этот адрес: Case Processing Centre - PRC 49 Dorchester Street ATT PHOTOS Sydney, NS B1P 5Z2
-
Не можна попросити, якщо ви поїхали то ви вже нерезиденти, то ц права не маєте.
-
В консула в Єдмонтоні є - без черги можете іти
-
Якщо в Едмонтоні, то тільки з QR кодом, який по їх словам можна буде зробити в резерв + після 16 червня. Хлопець приходив хотів забрати готовий паспорт, на який подавав до закону, мав при собі військово облікові документи і був зареєстрований в резерв +, всеодно не видали.
-
@OstapBosak прокоментуйте будь ласка. Чи дійсно так? Дякую
-
Питання, через який період часу від повідомлення з Міністерства освіти що документи надіслані до WES має пройти щоб статус у WES змінився .. Дякую
-
Мені туди не потрібно. Я далеко від Едмонтона. Я запитувала хто може тут показати 😂
-
Доброго дня, підкажіть як отримати довідку про несудимість з України для мого чоловіка, громадянина Албанії. Він проживав 3 роки в Україні. Дії немає, укр банк карток так само. Дякую 🙏
-
звичайно
-
Я відправляла Meest 2 тижні,все добре
-
ми поідемо пізніше і за цей період наступного року звісно нічого не отримаємо. але ж ми були резиденти весь 2023 рік і за нього нарахувати ці виплати
-
так ми не поіхали , ми в канаді
-
Подскажите, пожалуйста, может ли основной апликант сдать биометрию не в Канаде?
-
Нанадайте будь ласка за довідку з дії. Її просто роздрукувати з додатка і можна перекладати? Чи треба з нею йти до посольства і вони там їй щось робити?
-
А что тут писать нужно?
-
Аа тоді зрозуміло, добре, дуже дякую що пояснили 🙏
-
Вітання осередок, хто може в Калгарі порекомендувати перекладача з польської?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Виплати за цей рік, не минулий. Просто, як і усе інше, для розрахунків використовують дані ваших доходів за минулі роки
-
Якщо в EE не клеймити бали за освіту другого з подружжя то не треба підтвердження з WES.
12 Jan 2024, 17:45
177670/450239
3 minutes ago