PR CUAET
-
На жаль, їм пофіг, що там написано. Консульство в Едмонтон тому доказ… Наприклад, в документах зазначено - копію паспорта мами. Але окрім копії першої сторінки, треба ще копія, де віза куает і для дитини також
-
А вони ОК якщо дзвонити від імені моєї мати якщо мати усі необхідні данні? SIN і так далі?
-
Добре
-
До закінчення паспорту має бути не більше ніж 2 місяці. Якщо 2 міс і 1 день, можуть стати в позу
-
Не розумію сам процес передачі, обов'язково писати в консульство типу мій чоловік впіймав слот але прийде не він. Правда вже ніхто не йтиме бо в старшого паспорт прострочений і айді немає ((
-
Немає дітей - заповнюйте форму RC151 і відправляйте, є діти - заповнюйте форму RC66 Або позвоніть в cra
-
Зачем вам консульство, если справки из дии достаточно? У вас нет дии?
-
Ви часом не запитували точно преточно що не можна замовити доставку паспорта додому?
-
Нет, все нормально.
-
Я оформлювала кліматичні бенефіти на папері минулого року і не пам'ятаю які приблизні суми вкпзувала за 2020-2022р.р., ніде не знайшла у себе на компі дані. Зараз заповняю на дитячі і це дуже критично, якщо цифри не співпадають? Може десь в кабінеті можна знайти цю інформацію? Якщо батько тут вже 18міс, а я ні, то лише з його кабінету ми можемо оформити дитячі і тоді заяву, що я не проти писати в довільній формі чи це також десь форма? Дякую
-
Я їм писала, але без толку. Я просто сказала, що слот на другий дитячий оформлений на чоловіка, показала свідоцтво про шлюб, сказала, що можу показати лист (копію скріншота із записом робила), написала заяву, що я така-то, дружина такого-то бла-бла-бла і оформила
-
Добре, дуже велике дякую. Гарного дня і все таке інше!!!
-
Тому що довідка, завірена в консульстві, точно підійде всім офіцерам, які будуть розглядати справу на PR. Навіть якщо є лише 0,001% тих, в кого був дозапит на довідку, щоб було оформлено саме через консульство, - ми не хочемо опинитися в цій долі відсотка. І не встигнути подати документи.. Я ж наче нікого не спонукаю до отримання довідки саме таким чином, лише ділюсь досвідом, що вас так бентежить?
-
спробуйте пояснити що мама не спілкується англійською, але залежить також і від агента cra. по факту не повинні відмовити
-
Поделитесь, пожалуйста, какая у вас дата подачи заявки и когда пришёл запрос на био?
-
І знову "добрий" ранок
-
Всем и дадут на шару. Это тривиальная логика, читайте сообщения выше
-
Співчуваю (( скажіть будь ласка ви хотіли замовити перший її закордонний паспорт? Якщо другий то перший був вже прострочений?
-
Наш менеджер робить для нас трансфери коли ми імейл йому напишемо і попросимо (з fhsa ще не робили, але на інші рахунки так), можливо ви теж з вашим так зможете домовитись
-
На це я вам не відповім, на жаль, ми не зверталися за цим питанням, але можете зателефонувати їм і спитати, вони слухавку підіймають, принаймні вчора відповідали.)
12 Jan 2024, 17:45
177746/453237
less than a minute ago