PR CUAET
-
Доброго дня, може було у когось, медогляд здали ще в червні як подавалися на федеральний етап, в лютому прийшов запит на біометрію, новий паспорт та медицину, ми все здали, а медицину писало що здано і число коли ми пройшли, а сьогодні прийшло що ми тільки здали медицину, до цього з лютого була тиша
-
Олександр могу ли написать вам в личные ?
-
У мене таке ж відчуття
-
У мене час на грошей для першого внеску ну тому fhsa частина на звичайному сейвінг, вони можуть зразу зняти з двох рахунків для чека адвокату ?
-
Ви в Торонто ловили? Бо я маю досвід лише з Едмонтон
-
Якби було добре щоб був просто слот, а не слот "до 12" чи "до 16" чи и "після 16". Я у вівторок як ловила шо попало клацала аби хоть який небудь зловити (зловила один! тепер думаємо хто з нашої сім'ї буде щасливчиком )))).
-
Эдмонтон против своих граждан такое ощущение, откуда ненависть к гражданам Украины у консульства в Эдмонтоне ?
-
Та ні, мій не буде ризикувати нема ні часу ні грошей ні настрою на такі прекрасні мандри! Я може поїду (якщо зловимо, та тільки не до Едмонтону) а може і не поїду бо в дитини айді нема і закордонний паспорт прострочений/продовжений. Буде з таким жити.
-
У нас є оновлення, я ще не бачив, щоб хтось ділився таким досвідом. Вони не знайшли нашого аплікації. Тому IRCC попросив у нас документи в паперовому вигляді.
-
Можете подивитись у гілці "Хронологія", коли люди подавались і коли отримали АОR. Саме цей проміжок часу заявка була submitted
-
Доходи мають співпадати, в кабінеті немає. Якщо на батька оформлюєте, читайте вимоги, там буде написано, що від вас треба. Пробуйте спочатку анкету в кабінеті заповнити, і читайте що викидає
-
Кому-то уже пришло уведомление в Эдмонтоне, что паспорт готов и прибыл?
-
От якраз про це подумала сьогодні, нормальний такий спосіб обрали, цікаво скільки людей вже їх матюкають.
-
В мене одні нецензурні репліки в голові.
-
Это конечно не то шо печаль, а просто жесть...😱
-
Всім привіт . Дитина закінчує 11 клас і хоче вступити після 12 класу до університету на вивчення інформаційних технологій. ПіАру поки що немає. Поділіться досвідом, які університети пропонують знижки для українців або приймають за канадськими цінами. коли їм писати листи про листи, у якому місяці і що писати … заздалегідь дякую
-
Вам не приходило подтверждение о получении заявки?
-
Ловила і Торонто і Оттаві, бо ж в них в один і той же час викидають слоти, а вже як спіймала то в листі прочитала що "квиток до Оттави" ))
-
Дякую за відповідь! Зрозуміло)
-
Они видимо просто хотят уменьшить свою загруженность)
12 Jan 2024, 17:45
177778/467034
3 minutes ago